2777
2789
عنوان

لاغر بودن بچه ی دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6421 بازدید | 27 پست

اشتها آور ندین،زینک ،زینک پلاس،مولتی ویتامین،اینا باز بهترن،پسر من هم خیلی کم غذا بود اما حالا ماشا اله ۸ سالشه نمیتونم سیر نگهش دارم همیشه میگه گرسنمه و در حال خوردنه،اگه قدشون اکیه وزن مهم نیست،فعالیتشون زیاده اشکالی نداره،نیاز داشته باشه بدنشون میخورن

اولين عارضه ي راسيپ ، پرخاشگري و خراب شدن خوابه ، پرخاشگري توي همه ديده شده 

پسر من خیلی بد غذاست نارس دنیا وومده از هم سناش ضعیف تره خیلی تلاش می کنم که بکم وزن بگیره ولی بی نتیجه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران شدم .نه تغییری نکرده فقط اشتهاش بیشتر شده من یه روز در میون بهش می دم 

براي كم اشتهاييش اين سوالا رو پرسيدم ، ميگم شايد كم تحركه كه گشنش نميشه ، يا استرس داره كه باعث بي اشتهايي ميشه ، پسر من اصلاااا بدو بدو نميكنه ، هر قدر هم متكا ميذارم ميگم از روش بپر نميپره ، خيلييييي محتاطه كه براش اتفاقي نيوفته ، براي همين اصلا گشنش هم نميشه

پسر من خیلی بد غذاست نارس دنیا وومده از هم سناش ضعیف تره خیلی تلاش می کنم که بکم وزن بگیره ولی بی نت ...

نارس دنيا اومدن دليل بر كم وزني نميشه ، بچه ي دختر دايي من نارس دنيا اومد ، با پسر من توي يكماه ، بچش الان چهارده كيلوئه

دوستان كاش قبل از مصرف داروهاي شيميايي بچه هاتون رو طب سنتي خوب هم ببريد 

شما جایی سراغ دارید؟؟

من تهرانم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
براي كم اشتهاييش اين سوالا رو پرسيدم ، ميگم شايد كم تحركه كه گشنش نميشه ، يا استرس داره كه باعث بي ا ...

دقیقا پسر من هم بسیار محتاطه و اصلا ورجه وورجه آنچنانی نداره.وزنم نمیگیره ولی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚