2777
2789
عنوان

کالای ایرانی

432 بازدید | 63 پست

سلام 

اونایی که مخالف کالا ایرانی هستن به من ربطی نداره پست نذارن پستهاشون کمکی به من نمیکنه 

دوستان اسم کالاها ایرانی که دارید و راضی هستید بگید میخوام وسایلم عوض کنم 

اکثرا برا زمان ازدواجم هستن برای عید میخواستم تعویض کنم که وقت نشد حالا میخوام تحقیق کنم وسیله با کیفیت بخرم همه وسایل الانم خارجی هستن همیلتون ، مولینکس ، دوو ، توشیبا و...

برنج دون بلند ایرانی هم اگر خوب سراغ دارید بگید من برنج دون بلند دوست دارم ولی همشون هندی هستن 

برا شوهرم و بچه هام هم برنج محلی درست میکنم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

ساید اسنوا دارم خیلی خوبه

برنج هم هاشمی میگیرم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

تعریف پارس خزر خیلی شنیدم پلو پزی که الان دارم همیلتون هست در حد این هست ؟ البته برا من قدیمی هست و زمان پختش 1 ساعت طول میکشه میخوام زمان پختش هم کمتر باشه

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماماتم ماشین لباسشویی ارج خرید عالیه خیلی راضیه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

مادر شوهرمم لباسشویی آبسال داره خیلی خوبه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ما خودمون یخچال فریزرمون پارس هست ولی ارج خیلی خوبه. 

وسایل برقی دیگه ریزه میزه مثل چرخ گوشت و اینها رو پارس خزر بگیر. غذاساز سایا بگیر. 

برنج دونه بلند برنج هاشمی علی کاظمی. برنج دمسیاه. ما هیچ وقت برنج هندی نمی گیریم چون اصلا برنج نیست فقط نشاسته ست. در واقع یک کلاهبرداری تمام عیار. ما خودمون برنج عنبربو میگیریم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

دورود بهت هموطن🤗🤗🤗🤗🤗

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

برنج ایرانی ک اصلاقابل مقایسه با برنج خارحی نیس خداییش.‌خوش پخت و خوش عطره

من براخونه چون جهیزیم تازش تازه ازدواج کردم وجهیزیم و هست زیادچیزنخریدم بدونم

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

ما یک ماشین لباسشویی داریم مال پاکشوما سال ۷۳ خریدیم هنوز داره کار میده. چن وقت پیش اومدیم نوش کنیم رفتیم دوباره پاکشوما خریدیم دیدیم ماشین ظرفشوییش هم هست ظرفشورشم گرفتیم دیدیم جارو برقیشم هست اونم گرفتیم ‌.

یخچال فریزر مامانمم پارسه 

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗

بفرمایید چی مد نظرتونه تا اگه شد کمک کنیم به هم من از سال 90 هر چی خریدم ایرانی بوده ...فک کنم بتونم کمک کنم
خودمم ساید اسنوا دارم و. فرگاز والنتینو اسنوا ،از محصوالات پارس خزر هم چن تایی دارم و راضیم ،پلوپز و بلندر و ...
تو دور و اطراف هم هر کی ایرانی خریده ،پیگیر کارکرد و... ش بودم و مجموعه اطلاعاتم بد نیست
خیلی تصمیم خوبی گرفتید،ایشالله خدا به مال و زندگی تون برکت بده

من تقریباوسایل اشپزخونم مثل چرخ گوشت و..‌ پارس خزره..

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋