2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۸سالشه پسرم

مغازه میره نونوایی میره اشغالا رومیبره تکالیفشو تا حدودی خودش انجام میده لباس عوض کردن حموم اینا با خودشه

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈

والله من از کلاس اولش شروع کردم ، ۶ماه از کلاس اول گذشته بود که گفتم از مدرسه میای لباساتو خودت تا کن سرجاشون بذار ، مثلا کمک کن میز و سفره رو بچینیم ، امسال کلاس دوم هست و گفتم برنامه ی روزانه ات رو خودت بچین ... ولی بازم هر روز و هر وعده باید بگم بگم بگم ، یعنی به خودیه خود انجامشون نمیده

۸سالشه پسرم مغازه میره نونوایی میره اشغالا رومیبره تکالیفشو تا حدودی خودش انجام میده لباس عوض کردن ح ...

من تا یهکاری میگم انجام بده پرخاشگری میکنه حموم خودش میره فقط ولی صبح حال نداره مسواک بزنه فرم بپوشه

والله من از کلاس اولش شروع کردم ، ۶ماه از کلاس اول گذشته بود که گفتم از مدرسه میای لباساتو خودت تا ک ...

وایمنم همین پنحمه هنوز گاهی برنامه کلاسش من آماده میکنم اخه مسواک دیدینکسی برای کسی بزنه؟احساس ضعف میکتم

بو گند میگیره ودندوناش زرد میشه به شدت تنبله عاحز ودرمونده ام

تشویقش کنین مثلا یه برنامه براش بنویسین برای خودشو خواهرش چن تا برچسب ستاره هم بگین هرکی بیشتر کاراشو خودش انجام داد ستاره هاش بیشتر شد یه کادو داره ولی سعی کنین شرطی بارش نیارین

وایمنم همین پنحمه هنوز گاهی برنامه کلاسش من آماده میکنم اخه مسواک دیدینکسی برای کسی بزنه؟احساس ضعف م ...

من از صحبت های خودمونیه آقای عزیزی لذت میبرم ، خیلی هم حرفایی که میگن توی زندگیه من مصداق داره ، میگفتن خانمها یا مادرو مادرشوهرهایی که خیلی زرنگو فعالن دنبال همه ی کارا میرنو پیگیرن و مشکلات رو حل میکنن ناخودآگاه بقیه ی اعضا رو خنثی و تنبل میکنن

وایمنم همین پنحمه هنوز گاهی برنامه کلاسش من آماده میکنم اخه مسواک دیدینکسی برای کسی بزنه؟احساس ضعف م ...

مثلا من برای تکالیف دفتر مشق پسرم رو میارم مدادش رو میتراشم همه چیز رو میچینم جلوش میگم بنویس کنارش هم میشینم اگه غلط بنویسه من پاک میکنمو میگم درستش کن ، اما با این رفتارِ اشتباهم باعث شدم که اگر ساعت ۷ شب هم بشه و من تکالیف رو نیارم خودش یادش نمی افته که مشق داره ... و دارم خودمو تَرک میدم 😄😄😄

مثلا من برای تکالیف دفتر مشق پسرم رو میارم مدادش رو میتراشم همه چیز رو میچینم جلوش میگم بنویس کنارش ...

من تودرس ومشق خیلی مستقل شده خدا را شکر ولی کارای شخصیش انجام نمیده

بو گند میگیره ودندوناش زرد میشه به شدت تنبله عاحز ودرمونده ام

اصلش اینه که بچه توجیه باشه ، وگرنه عین دیکته هرشب بگیم مسواک بزن ، هربار بگیم برو حموم ، هر دفعه بگیم بشین پای مشقت که فایده نداره ، بچه خودش باااید بفهمه این قانون و هنجارها رو

من تودرس ومشق خیلی مستقل شده خدا را شکر ولی کارای شخصیش انجام نمیده

خدا حفظش کنه ، ماشالله ... من دلم میخواد بچه خودش بدون تذکر وقتی میبینه غذا حاضره بیاد بگه کمک نمیخوای؟؟ اون بچه هایی که اینحوری ان مادرشون چجوری بهشون یاد داده 🤔🤔🤔🤔