2777
2789
عنوان

دلم خيلى گرفته كاش به قبل برميگشتم بغضم داره خفم ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 111 پست
بخدا دارم گريه ميكنم و مينويسم ببخشيد يكم دير ميشه

گریه نکن

اشکالی نداره

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميدونم جديدا داره يه چيزايى رو ازم مخفى ميكنه بهش حق ميدم خيلى ندارى خانوادش و فرق گذاشتن خانوادش بين اونو داداشش و تو سرش زدم اما بخدا خودم خيلى داغونم خسته شدم از اين وضع

پشيمونم اصلا چرا قبول كردم باهاش ازدواج كنم داشتم زندگيمو ميكردم اين بيشتر از همه داغونم ميكنه كه اونى كه همه چيزو هميشه نميتونست بهم نگه اما الان سعى ميكنه ازم مخفى كنه

ميدونم جديدا داره يه چيزايى رو ازم مخفى ميكنه بهش حق ميدم خيلى ندارى خانوادش و فرق گذاشتن خانوادش بي ...

خوب اونم داره تلاششو میکنه حالا شما خونه داشتید میرفتید یسرخوته زندگیتون دیگه

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
پشيمونم اصلا چرا قبول كردم باهاش ازدواج كنم داشتم زندگيمو ميكردم اين بيشتر از همه داغونم ميكنه كه او ...

به هر حال روزهای خوبم داشتید گلم

امان از دلبستگی

امیدوارم همه چیز واست درست شه🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من  بودم تو خرید خونه کمکش میکردم بعد خونه رو سه دانگ سه دانگ به اسم میزدیم

آخه میگه اخلاقش تغییر کرده؛این مهمه

پشيمونم اصلا چرا قبول كردم باهاش ازدواج كنم داشتم زندگيمو ميكردم اين بيشتر از همه داغونم ميكنه كه او ...

عزیزم زندگی بالاپایین داره همه یک مشکلی دارن خودتوداغون نکن انشالله درست میشه

اصلا ديگه اون آدم سابق نيست مامانم ٤ميليون واسش كادو گرفته اصلا تولد مامانم هيچى نگفت من يه بليط سفر خارجى گرفتم دادم بده كه مامانم ناراحت نشه حتى يه شاخه گلم نگرفت

اصلا ديگه اون آدم سابق نيست مامانم ٤ميليون واسش كادو گرفته اصلا تولد مامانم هيچى نگفت من يه بليط سفر ...

خلاصه گلم تا قبل از ازدواج خوب فکراتو کن که بعدها خدایی نکرده شب و روز آسیب نبینی مخصوصا از لحاظ احساسی

اصلا موضوع مالى نيست بخدا تو اين يه سال كلى كمكش كردم ٢٠،٣٠ تومن دستو همينطورى بهش دادم مساله اينه اصلا به چشمش نمياد و يه حالت وظيفه اى بعد نامزدى پيدا كردم

اصلا ديگه اون آدم سابق نيست مامانم ٤ميليون واسش كادو گرفته اصلا تولد مامانم هيچى نگفت من يه بليط سفر ...

مطمئن باش وام سنگین گرفته که نمیتونه دیگه مثل قبل خرج کنه درکش کن بشین باهاش حرف بزن

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
اصلا موضوع مالى نيست بخدا تو اين يه سال كلى كمكش كردم ٢٠،٣٠ تومن دستو همينطورى بهش دادم مساله اينه ا ...

این خوب نیست