2777
2789
عنوان

دلم خيلى گرفته كاش به قبل برميگشتم بغضم داره خفم ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهه😭😭😭

😢

یعنی میشه دوباره خوشحال بشی؟امیدوارم🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

احتمالا از سخت گیری هات ناراحته ، شایدم فکر میکنه میتونستی سخت نگیری و برید سر خونه زندگیتون اما این کارو نکردی مطمئن باش😬

اونم الان فکر میکنه شما اخلاقتون تغییر کرده ، دستم خورد رو این شکلک ها هرکاری کردم حذف نشد ببخشید😥

فک کنم دستش تنگه شمابهش فشارآوردی یکم آزادش بذار درست میشه سعی کن خودتم کمتر خرج کنی کلا کارایی کنین که هزینه کمی داره لزومی نداره مادرت واسه نامزدت کادوی چهارتومنی بخره یکمم شرایطشو درک کن شما کمتر بگیرین که ایشون شرمنده نشه به ایشونم حق بدید کم کم درست میشه این وضعیت منتهی شما باید خیلی عاقلانه و بجا رفتار کنین

من هیچوقت بلیط نمیگیرم بدم نامزدم بده مادرم مثلا شما خودتو بذار جاش بتظرم شخصیتشو خورد کردی برای اینکه اونو پیش مادرت خوب جلوه بدی شما باید هوای نامزدتو داشته باشی