2777
2789

میگم شوهرم زنگ زده شبکاره میپرسه تودوستداری اسم بچه مهزیارباشه

میگم.اره چطورمگه میگه اخه حس کردم دوستش نداری زیاد

نمیدونم چی شد الان واسه اسمش پرسید

چندروزپیشم خواهرش زنگ زده بودک.خاله گفت اسم بچش چیه گفتیم.مهزیارگفته مهزیارم شداسم

خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش الان زنگ بزن و بگو هر        چی  دوست داری شما میزاریم همونو. مهدیار هم خوبه ها.ببین چی میگع

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
ای جااااان فقط چهاااار رووووووز!  به لحظات ملکوتی نزدیک میشویم!  اگه دلتون نیست عوض کنین ...

لحظات ملکوتی😂

ولی سخته من میترسم استارتر شما آروم باش😘💕

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
این اسموخودشهرم انتخاب کرده بعدالان نظرمنومیپرسه حس میکنم شوهرم پشیمون شده ازاین اسم

خب حتما خیلیا بهش گفتن قشنگ نیس اونم زنگ زده که مطمعن بشه تو از ته دل راضی هستی یا نه چیش عجیبه دیگه

تا خدا هست به عالم چه نیازست