2777
2789
عنوان

روماتیسم

3323 بازدید | 25 پست

سلام خانوما من مدتیه شدیداً دستهام گردنم وپاهام درد می‌کنه الآن یه هفته ای هست که خیییلییی دست درد دارم واذیت میشم دکتر برام آزمایش روماتیسم نوشت و گفت با علایمی که داری احتمال زیاد  روماتیسم داری وداذو هم نوشت که گفت بعد از آزمایش شروع کن ولی من نخوردم چون کورتونه وجواب آزمایشمو نشون یه دکتر دیگه دادم و گفت روماتیسم نداری نمی‌دونم چکار کنم قرصارو بخورم یا نخورم همش درد دارم کلافه شدم آخه چرا این دکترا نظراشون باهم انقدر متفاوته وأدمو گیج میکنن کسی تا حالا بوده که بهش گفته باشم روماتیسم داره بدون اینکه تو آزمایش نشون بده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نشون دکتر مغزواعصاب دادم دکتر اولی طب فیزیکی بود

همس منم همین مشکل رو داشت با این تفاوت که دستهاش و پاهاش درد میکرد . برای ایشون هم اول گفتن روماتیسم هست اما آزمایشش کمبود دی و کلسیم نشون داد . یک دوره طولانی مکمل خورد خیلی خیلی بهتر شد . البته اول ببینید کنبود دی و کلسیم و چربی خونتون چجوریه بعد اگه چیزی نبود بررسی دقیق تر برای روماتیسم کنید چون علایم این ۳ تا مثل همه 

وای منم رو سینم وسواس گرفتم بهمم میگن بی خیال شو نمیتونم

ولی دکتر غریب دوست اگه اشتیاه نکنم دکتر خوبیه یه سرچ کن خواستی برو پیشش

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
نه نشون دکتر مغزواعصاب دادم دکتر اولی طب فیزیکی بود

خب دکتر اول گفته بنا به نتایج آزمایش اگر این بیماری رو داشتی بخور!!!

وقتی نداری یعنی نخور از اول گفته که

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بله تهرانم یعنی برم نشون روماتولوژیست بدم نه ؟آخه از بس که بهم میگن چرا انقدر دکتر میری وهمس مال اعص ...

اگر عصبی هستی خب پیش یه روانپزشک برو

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد