2789
عنوان

مادرم بدجوری دلتنگتم

162 بازدید | 13 پست

😭😭😭😭😭😭از وقتی رفتی هر لحظه میمیرمو زنده میشم و این خیلی عذاب اوره چجوری نبودنتو تاب بیارم لحظهای نیست که تو فکرت نباشم دیگه نه صدات هست نه چهرت نه اغوشت دیگه صبح که میشه زنگ نمیزنی بهم حالمو بپرسی 😭دیگه وقتی خودم یا بچم مریضیم نیستی که نگرانمون بشی و پیگیر حالمون باشی دیگه زنگ نمیزنی که امروز میاین شام چی بپزم؟دیگه کسی نیست که وقتی دلم گرفت زنگ بزنم و باهاش حرف بزنم و اون فقط گوش بده و گوش بده😭دیگه نیستی که وقتی بچم میاد خونتون با زبون خوش باهاش ش حرف بزنی و بغلش کنی و ببوسی و قند تو دل من آب شه دیگه کسی نیست که نازمونو بکشه

😭😭😭 دیگه نیستی رفتی برای همیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمتش کنه. تو تنها نیستی. منم این دردو دارم. و خیلی ها. درکت میکنیم. این درد همیشه هست🖤💔

من تو را با خون دل از یاد بردم لطف کن هر کجا چشمت به من افتاد کج کن راه را. رفتن تو یکبار بود.... مردن من هزار باررر🍃💔

الهی بمیرم برات قلبم اتیش گرفت خیلی ناراحت شدم روحش شاد و خدا بهتون صبر بده

خودتو قوی کن اون داره نگاهتون میکنه خودتو ازار نده و قوی باش حواست به پدرتم باشه

فاتحه براشون خوندم

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

اسی خیلی حرفات با حرفهای دلم یکیه

هر روز به زور از خواب بلند میشم

وقتی مادرم بود حداقل یکی رو داشتم باهاش تلفنی صحبت کنم تا با حرفاش ارومم کنه وبهم انرژی مثبت بده و مرهمم باشه

کاش هیچی نداشتم ولی مادرمو داشتم کاش

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خدا بیامرزه حس خیلی بدی هست من الان حدود ۷ ساله مادرم فوت مرده هروقت یادم میاد اعصابم بهم میریزه.

دقیقا مثل من..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم