2777
2789

سلام دوستای گلم صبح هم این تاپیک رو زدم خیلی خوشحالم یک ماه رژیم گرفتم کم خوری کردم و هله هوله هم حذف کالری شماری و ورزش و رقص و حلقه و طناب  کم کاری تیرویید هم دارم به سختی وزنم کم میشه بلاخره تصمیم گرفتم رژیم بگیرم قدم 161 وزن هدفم 58 

این وزن یه ماه پیشم 👇👇

اینم وزن امروزم 😍👇👇👇

دقیق 6 کیلو کم کردم 😍

هدفم از زدن این تاپیک دادن انگیزه به دوستایی که همش میخوان رژیم بگیرن و نمی تونن که خودمم اینجوری بودم 

اینم باشگاه خونگی من☺👇👇

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین با اراده

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

ممنونم دوستای گلم 

درباره رژیمم شبا فقط سالاد میخورم روزا هم اول سالاد یا خیار و گوجه بعد خیییلی کم در حد دو سه قاشق از غذای ناهار میخورم 

میان وعده هویچ یا ساقه طلایی 

چربی و نان و نوشابه و... همش حذف 

عزیزم حلقتو چند گرفتی؟ سنگینه؟ مارکش چیه. من توباشگاه میزنم دیگه برام سبک شده بایدخودم بگیرم یکی

حلقه مو از دیجی کالا که تخفیف خورده بود 23 تومن خریدم با هزینه پست 8 تومن باخواهرشوهرم خریدیم شد نفری 4 تومن پست 

مارک تن زیب مدل تخم مرغی خیلی خوبه