2777
2789

چطور بفهمیم سطح بیلی روبین کم شده یا نه؟ آزمایشگاهی سراغ دارین که بدون نمونه خون میزان بیلی روبین رو تعیین کنه؟

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی

دکتر دختر من که فقط دفه اول ازش خون گرفت ولی باید هر روز میبردم نشونش میدادم با فشار روی پاش میفهمید پایین اومده یا نه

که دقیقه بعد از سه روز که تو خونه داخل دستکاه بود ، روز سوم دکتر دید و گفت زردیش اومده پایین

👨‍👩‍👧
دکتر دختر من که فقط دفه اول ازش خون گرفت ولی باید هر روز میبردم نشونش میدادم با فشار روی پاش میفهمید ...

بیلی روبین اش اول چقدر بود؟

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۴۸ ساعت تو دستگاه بود بعد دوباره ۶زمایش گرفتیم ازش اومده بود پایین آزمایش دقیق تره و عددشو میفهمی

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

معمولا همون جایی که دستگاه فتوتراپ اجاره کردید، دستگاه تست زردی با نور هم داره

دکتر گفت چند روز بزارید؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
معمولا همون جایی که دستگاه فتوتراپ اجاره کردید، دستگاه تست زردی با نور هم داره دکتر گفت چند روز ...

بعد ۲۴ ساعت از تولد ۷ بود که دکتر گفت بستریش کنین تو همون بیمارستان اما ما با رضایت خودمون ترخیص کردیم و آوردیم خونه و دستگاه کرایه کردیم اما چون به آخر وقت پنجشنبه و روز جمعه برخورد کردیم و آزمایشگاه ها تعطیل بود من خیلی نگرانم که بیلی روبین اش زیاد تر نشده باشه.از پنجشنبه حدود ساعت ۵ تو دستگاه گذاشتیم.یک ساعت دستگاه و یک ساعت استراحت.تا همین الان

بعد ۲۴ ساعت از تولد ۷ بود که دکتر گفت بستریش کنین تو همون بیمارستان اما ما با رضایت خودمون ترخیص کرد ...

۷ میانگین بود یا سرش یا بدنش؟؟

چه زود دستگاه تجویز کرده 🤔🤔

به جاهایی که دستگاه میدن یا مراکز مامایی زنگ بزن 

دستگاه اندازه گیری نوریش رو دارن 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
۷ میانگین بود یا سرش یا بدنش؟؟ چه زود دستگاه تجویز کرده 🤔🤔 به جاهایی که دستگاه میدن یا مراکز ...

از ازمایش خون تعیین کردن.آخه میگن این عدد برای روز اول تولد زیاده

از ازمایش خون تعیین کردن.آخه میگن این عدد برای روز اول تولد زیاده

دکتر بهتر میدونه پس

پسر من بدو تولد ۴ بود

بعد بالا رفت روز سوم دستگاه گفت بزاریم