2777
2789
پس محیط زیست چی؟ 

فعلا ازیک طرف محیط زیست راداربم وازیک طرف بحران آب راولی ظروف یکبارمصرف رامیتونند بازیافت کنند ولی آب مسئله ی خیلی جدی هست

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.pishgaman24.com/product-category/ظروف-یکبار-مصرف-گیاهی/

از این سایت میتونی سفارش بدی

قیمتاش مناسبه و گیاهی هم هست

از آرد ذرت تهیه شده و ضرری نداره، نوشیدنی داغ هم میتونی توش سرو کنی

ولی در کل اگر مهمونی منزل انجام میشه سفره یکبار مصرف و ظروف یکبار مصرف جالب نیست!!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فعلا ازیک طرف محیط زیست راداربم وازیک طرف بحران آب راولی ظروف یکبارمصرف رامیتونند بازیافت کنند ولی آ ...

اره واقعا بحران اب جدیه ولی خب مشکل اینجاست که کسی به فکر بازیافت نیست..اکثرا تو طبیعت رها میشن.

اگه موقع شستشو دقت کنیم و بلد باشیم آب هم کمتر مصرف میشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
حالا سفره یه بازمصرف از این کاغذی مجلسیا به نظرتون چطوره؟

سفره ضخیم قدیمی خوبه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

http://www.pilgon.com/Product/TableCloth.aspx

سفره یکبار مصرف تجدید پذیر هم میتونی از این سایت بخری

قیمتاش مناسبه

کیسه زباله هاش 7000تومنه و 42تاست

سازگار با محیط زیست

حالا سفره یه بازمصرف از این کاغذی مجلسیا به نظرتون چطوره؟

اونا اوکی هست، بعضی هاشون هم طرح های قشنگی داره، زشت هم نیست، ولی از اون نازک پلاستیکی ها نه ها، اونا فقط به درد پیک نیک میخوره و برای مهمونی بی کلاسیه