2777
2789
وای میخاستم نصب کنم همین فردا.با اینکه شک داشتم میخاستم امتحان کنم ولی پشیمون شدم

تو اینستا گرام پولیک سرچ کن  پیجایی که میاد بالا کامنتها رو بخون همش کلاهبرداریه   

پیج اصلیش کامنتا رو بسته  بقیه پیجها همه شاکین اطلاع رسانی میکنن که ملت گول نخورن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم ببخشید من نتم تموم شد طول کشید تا دوباره ببام . خیلی عذر خواهی میکنم . ممنوک از نظرهاتون 

ولی واقعا اگه کلاهبرداریه چقدر آدمهای بی وجدان و پستی هستند که با این تبلیغاتشون دل مردم رو میخوان بلرزونن که اگه یک در صد درست باشه برن و ثبت نام کنند جدیدا هم تبلیغش رفته رو دانشجویی که دنبال کاره ! چقدر دارن با مردم بازی میکنند . خدا کنه کسی دیگه گول نخوره ثبت نام نکنه .

من برام خیلی عجیب بود مگه میشه آخه ۳۹ تومن بدی و ۳ ساعت فقط فیلم و تیزر بیینی و به حسابت پول بریزن 😟😟

وای میخاستم نصب کنم همین فردا.با اینکه شک داشتم میخاستم امتحان کنم ولی پشیمون شدم

شما ۳۹ تومن میدی برای یکسال؛ بعد باید محصولات شرکت را بفروشد از قبیل بیمه و آرایشی و........

مثلا جنسی که بیرون با ۱۳۰ تومن میشه براحتی خرید شما باید ۲۴۰ تومن بفروشید؛ در عوض ۶۰ تومن پورسانته خودتونه.

همچنین با دیدن تبلیغات ؛ مبلغ بسیار جزیی بدست میارد مثلا ۳تا تبلیغ میشه ۱۵۰ تومن  در عوضش کلی شا.رژ اینترنتت رفته.

تمام کارها و فروش غیر حضوری و فقط با کلیک کردنه

شما ۳۹ تومن میدی برای یکسال؛ بعد باید محصولات شرکت را بفروشد از قبیل بیمه و آرایشی و........ مثل ...

ممنون بابت دادن اطلاعات

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته