2777
2789
عنوان

گوگل وصل شددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 87 پست
میشه بزام پروکس ی تل بفرستی

تلگرام با فیلترشکنه

اونم وصل میشه بزودی

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️

من که با همراه امتحان کردم رو حالت هواپیما هم گذاشتم ولی بازم میگه آفلاین هستید وای فای را روشن کنید ...

چیجوری میاد واسه من😐

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نشد امتحان کردم، وایفای هم روشن و خاموش کردم هیچ جوره نشد

نگران نباشید

یکی دوساعت دیگه مال همه اوکیه الان واسم میاره

نمدونم شاید کم کم وصل بشه برای همه

اره

داره اوکی میشه

میارهبا نت گوشیت برو بالا نیومد بزارش روحالت هواپیما

با نت گوشی ام رو حالت هواپیما هم گذاشتم برداشتم بازم باز نمیشه

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

با نت گوشی ام رو حالت هواپیما هم گذاشتم برداشتم بازم باز نمیشه

نگران نباشید

یکی دوساعت دیگه مال همه اوکیه الان واسم میاره

فقط گوگل میاره ( با خط ثابت و همراه اول)قندشکن و سایت های دیگه مثل ویکی پدیا را باز نمیکنهیه خبر هم ...

چیکار کنیم پس کی اوکی میشه؟

چیکار کنیم پس کی اوکی میشه؟

گفتم دیگه .... اخبار توی سایت ها اومده که فردا حداکثر پس فردا ... ما کاری نمیتونیم انجام بدیم ، باید صبر کنیم تا همه چی عادی بشه . سایت خبرفوری ( khabarfoori.com)

تاپیکو ترکوندن...! اینجا نباید بگی چون اکثرا ۹۹ درصد متوجه نیستن

گفتم تنها نکته مثبتی که داشت الان میدونی که دیگه ایشون نمیخواد.

متوجهم دوسش داری اما پیش خودت

یروزی متوجه میشی دیگه نباید دوستش داشته باشی چون یک طرفس!

تاپیکو ترکوندن...! اینجا نباید بگی چون اکثرا ۹۹ درصد متوجه نیستنگفتم تنها نکته مثبتی که داشت الان می ...

مشکلی ندارم بااین قضیه

جامعه بیماره اجتماعی بودن لزومی نداره!