2777
2789

همسر من از اخلاق های خوبش اینه که تو خونه خیلی کمک میکنه از زمان بارداریم تا الان که پسرمون 4 ماهه است بیشتر از من جارو کشیده و زمانی که خونه است همیشه اون، بچه رو نگه میداره و اهل محبت کردن است ولی از اخلاق های بدش اینه که هر وقت مشکلی برا بچه پیش بیاد منو مقصر میدونه و سرش کلی دعوا و توهین! هیچ وقتم روزای مهم مثل تولدم یا سالگرد ازدواج و روز زن و ... کادو نمیخره اصلا این روزا براش مهم نیست اوایل هم خیلی زود قهر میکرد و سر مسایل خیلی الکی تا چند روز باهام قهر میموند وقتی هم قهر بود غذا که درست نمیخورد میرفت خونه مامانش برا غذا خوردن! شب هم تو هال میخوابید الان کمی بهتر شده از نظر

شوهر من خيلى مهربونه واقعا مهربونه...خيلى غيرت داره روى خانواده و حفظ حريم خانواده...واقعا ادم منطقى اى هست...خيلى تو كاراش برنامه ريزى داره... خيلى زبونى محبت ميكنه نه تنها به من بلكه به همه اگه كسى رو دوست داشته باشه واقعا به زبون مياره...اگه تلخ ترين غذا رو هم جلوش بذارى هيچ نميگه تا تهشو ميخوره  كه دلت نشكنه مامانش همش از اين اخلاقش تعريف ميكنه

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه من دعوا میکنم ایشون کوتاه میان😁

همیشه روز تولدمو یادشه ولی مناسبت های دیگه مثل روز عشق روز زن سالگردو اینا رو مناسبت حساب نمیکنه

اهل سوپرایز نیست

خیلی مهربونه

یکم به حرف مامانش گوش میده ولی ادبش میکنم😁😁😁😁😁

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
شوهر من خيلى مهربونه واقعا مهربونه...خيلى غيرت داره روى خانواده و حفظ حريم خانواده...واقعا ادم منطقى ...

اخلاقاى بدش اينه خيلى تو خرج كردن خسيسه

مغروره خيلى

مناسبت ها رو كلا كار خاصى نميكنه با روز عادى براش فرقى نداره

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

شوهر من خیلی ارومه من هر وقت عصبانی میشم و داد میزنم میگه اروم حرف بزن بزرگ شدیا بیا ببینم چی شده و چند سااااعت حرف میزنیم تا بالاخره مشکل رو حل کنیم. خیلیم پایه خل و چل بازیه. اخلاق بدشم اینه که وقتی گرسنه باشه و غذا حاضر نباشه غوغا به پا میکنه😁😁😁

مال منم خیلی مهربون و دلسوزه همیشه هم سعی میکنه احترام خودم و خانوادم نگه داره، همیشه هم هوامو داره در برابر خانوادش، بدیش اینه نميتونه به کسی ن بگه در زمینه کاری کار همه راه ميندازه رو مخمه