2789
عنوان

مشکلتون با صلوات

54 بازدید | 3 پست

سلام.

خوب تشریف نیارین.واقعا کسی مجبورتون نکرده.

مگه اینجا ارث باباتونه که دیدن چنین عنوانهایی حالتونو بد می شه.

هر کی مخالفتونه می بندینش به فحش وناسزا .عنوان باب میلتون نباشه اعتراض می کنید.از شیر مرغ تا جون ادمیزاد عنوان وتایپیک می زنین.ولی اینطوری ایراد واعتراض کردن به موضوعی که اینهمه هم طرفدار داره خیلی ظلمه.

اینجا هم ادبو واحترامو تمرین کنید.تا بتونید به بچه هاتون هم ادب واحترامو یاد بدین.ایرانی به ادبش معروفه.لایق اسم ایرانی باشین.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

اهمیت نده.... اینجا تعداد زیادی هستن که علاوه بر انسانها با خدا وشرع اسلام وپیامبر هم مشکل دارن... بیخیال رد شو انگار که نمیبینی....

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرفتون درسته این که تاپیک صلوات بزنید ایرادی نداره...منم دوست دارم برام دعا کنن ممکنه تاپیک بزنم.

ولی این که خیلیا میرن تو تاپیک بقیه میگن صلوات ممکنه دوست نداشته باشن