2777
2789

هر روز میام تایپیک های بچه ها در مورد مثبت شدن بی بی چک هاشون   هاله ه

انداختن هاشونو نگاه میکنم     

امروز پری شدم دوباره  

سه بار حامله شدم سه تاش سقط شد دارم  در حصرت یه بچه میسوزم  

یه بچه ای که دستشو بگیرم باهاش قدم بزنم  

بریم تو صحرا گل بچینیم 

کفشدوزک پیدا کنیم 

ازش درس بپرسم  

بهش بگم درس  بخون 

تو بغلم باشه بهش شیر بدم 

شب ها با اینکه خوابو دوست دارم بیدار شم بهش شیر بدم 

براش قصه بگم 

دلم واسه مادر بودن و مادر داشتن لک زده 

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

برام دعا کنید  زندگیم خیلی   بده    کار هام گیر داره و حل نمیشه     برام دعا کنید   یه صلوات کافیه   شاید شاید گره از کارهام باز شد

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور

به بدتر از خودت فكر كن

منم اينها آرزومه

اما الان بخاطر كتكهايي كه خوردم گردنم بسته است

باز بخدا توكل دارم

تو هم توكل كن 

بدتر از خودتم ببين 

روزيكه از همخونهاي خودم رانده شدم، متولد شدم؛ خداجون منو تو دوستيم ممنونتم.
غصه نخور به بدتر از خودت فكر كن منم اينها آرزومه اما الان بخاطر كتكهايي كه خوردم گردنم بسته است ...

عزیزم    خدا برات خوش بخواد

وقتی باردار شدی این تاپیکتو یادت میندازم ❤ ناامید نباش به هیچ عنوان خدا بزرگه و تو هم سر وقتش مادر میکنه من شک ندارم‌تو هم شک نکن 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اره گلی.منم تا قبل بارداریم همش میومدم اینجا بی بی چک و تاپیکای قدیمی راجب بی بی چکو میخوندم.انشاالله بزودی دامنت سبز شه گلم

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله