خانوما کسی هست که تو بارداری هیچ گونه علائمی نداشته باشه نه حالت تهوع نه حساسیت به بو . و بچه اش سالم بوده باشه؟
من تقریبا اخرای هفته هفتم هستم ولی نه حالت تهوع دارم نه چیزی حتی احساس خستگی و خواب آلودگی هم ندارم. فقط سینه هام کمی متورم و دردناک شدن. سونو هم رفتم قلبش سالمه. ولی میترسم انقد که میگن چطور چیزیت نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله مامی امیرم اینجوری بود خداروشکر بچمونم سالمه الان
(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
وای چه حرفه خنده داری😅😅😅 دختر این حرفا چیه؟ من هیچگونه علائمی نداشتم.نه حالت تهوع نه ویار نه خو ...
بعضیا میگن بچه هایی که مادرشون ویار داشته باهوش ترن و نمیدونم چی. ولی بنظرم اینا همش یک درصده آماره و هیچ نقشی نداره. مثلا میگن بچه طبیعی بیاد باهوش تره😕😑
ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد که گویدم به پاسخ که زنده ام چرا من ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من