2777
2789
عنوان

نبود حالت تهوع در بارداری

197 بازدید | 21 پست

خانوما کسی هست که تو بارداری هیچ گونه علائمی نداشته باشه نه حالت تهوع نه حساسیت به بو . و بچه اش سالم بوده باشه؟

من تقریبا اخرای هفته هفتم هستم ولی نه حالت تهوع دارم نه چیزی حتی احساس خستگی و خواب آلودگی هم ندارم. فقط سینه هام کمی متورم و دردناک شدن. سونو هم رفتم قلبش سالمه. ولی میترسم انقد که میگن چطور چیزیت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از هفته ۹ تهوع ام شروع شد

و تا ماه آخر داشتم

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

بله مامی امیرم اینجوری بود خداروشکر بچمونم سالمه الان

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

وای چه حرفه خنده داری😅😅😅

دختر این حرفا چیه؟

من هیچگونه علائمی نداشتم.نه حالت تهوع نه ویار نه خونریزی

ی گل پسر تپل مپل هم تو راه دارم

سه هفته دیگه دنیا میاد

این حرفای خرافی چیه

هرکی ی جور هست در دوران بارداری

خدایا بابت داده و ندادت شکر

زوده هنوز.

من سر پسرم اگه ابلیمو تو سوپ زیاد میشد تهوع میگرفتم بو اینا حساس نبودم. الان ولی دارم تهوع😢

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
وای چه حرفه خنده داری😅😅😅 دختر این حرفا چیه؟ من هیچگونه علائمی نداشتم.نه حالت تهوع نه ویار نه خو ...

بعضیا میگن بچه هایی که مادرشون ویار داشته باهوش ترن و نمیدونم چی. ولی بنظرم اینا همش یک درصده آماره و هیچ نقشی نداره. مثلا میگن بچه طبیعی بیاد باهوش تره😕😑

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

عزیزم بیخودی به خودت استرس نده...من هفته 24مم اگه لگدای پاهای کوچولوی عشقم اونم هر از گاهی نباشه،هنوزم باور ندارم حامله م.مثل قبل بارداریم هستم.هیچ فرقی نکردم

خدایا خودت مواظب مسافر کوچولومون باش