اکواریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 706 عنوان واسه برنج موندم تو یچخال چی درست کنم 141 بازدید | 10 پست فقط خورشت نباشه. ک اصلا حالشو نداررررمممم میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂 1397/02/21 | 18:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 کوکوسبزی السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 یاتن ماهی السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
پرنيلا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 452 كينوا يا خاويار گياهي، البته خودش جايگزين برنجه، ولي عاليه خيلي عالي هم لاغر كننده هم سير كننده روزيكه از همخونهاي خودم رانده شدم، متولد شدم؛ خداجون منو تو دوستيم ممنونتم.
72saghi عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 7066 چرخکرده و برنج رو مخلوط کن نعنا خشک برن با تخم مرغ و یکم آرد بیضی کن سرخشون کن تو ی ظرف دیگه پیازو رب رو تف بده یکم آب بریز کوفتهای سرخ شده رو بنداز توش بپزه پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
رنگینکمون عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 751 گوشت چرخکرده روباپیازتف بده رب بزن سیب زمینی هم سرخ کن براش باهرکی مثل خودش
2566شکلات_تلخ عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 4104 پلوتن بهت پیشنهادمیکنم یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
اکواریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 706 چرخکرده و برنج رو مخلوط کن نعنا خشک برن با تخم مرغ و یکم آرد بیضی کن سرخشون کن تو ی ظرف دیگه ... 😟😟😟😮 میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂
72saghi عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 7066 😟😟😟😮 کوفته آلمانیه واقعا خوشمزه میشه😆 پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
اکواریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 706 کوفته آلمانیه واقعا خوشمزه میشه😆 مرسی عزیزم واقعا حالشو ندارم یه چیز مختصر میخوام کمرم خورده میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂