2777
2789
عنوان

شوهر پرتوقع خودخواه

1332 بازدید | 30 پست

سلام من مشکلاتم زیاده ولی تو این مورد لطفا راهنمایی کنید ، شوهرم با اینکه تا حالا هیچ کمکی از طرف خانواده خودش بهمون نشده ولی مدام به من یاداوری میکنه که خانوادت هیچ کمکی برای خرید خونه نکردن و این درحالیکه مامانم از هیچ چیزی دریغ نمیکنه ولی شوهرم منظورش به یه پول زیاده، اگر منم بگم خانواده خودتم همینجورین میگه تو حسودی و از این حرفا ،هربار توی هر دعوایی این حرفو میزنه بنظرتون به مامانم بگم که بهش یه کمی پول بدن هر چند اونا هم فعلا پول نقد زیادندارن

این عادت رو از سرش بندازید

ک خانواده شما موظف ب حمایت کردن هستن !!!!

فقط توقع ایشون میره بالا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مگه دیونه شدی وظیفه خودشه 

تو همون ک جهیز میدن بهت باید ممنون خانوادت باشی الان پول هم ازشون بگیری چی میشه

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊

چه پرو نه چیو به مامانت بگی 

مردی که زن میگیرن وظیفشه خونه هم خودش بگیره 

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست

معلومه كه نبايد از خانواده ات پول بگيري مثل خودش رفتار كن اكه از خانواده ات ايراد گرفت تو هم بگير اكه گفت حسودي بگو تو هم حسودي از خودش بدتر شو هر وقت گفت خانواده ات كمكمون نكردن بگو خانواده خودت چقدر كمكمون كردن

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

نه کار اشتباهی هست اینجوری شوهرتو عادت میدی .این اصلأ وظیفه خانواده تو نیست که به داماد کمک کنه . وظیفه خانواده شوهرته که دست پسرشون بگیرن کمک کنن.اگه خانوادت خودشون به خواست خودشون کمک کردن مشکلی ندارد اما اینکه بری به خانوادت بگی به شوهرم پول بدین واسه خرید خونه خانوادت پیش خودشون چه فکری میکنن

افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود     یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ

ن بابا روش وامیشه ولش کن بذا براخودش فک بزنه کاریشم نداشته باش

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.