2777
2789

من کلا آدم به شدت خجالتی ای هستم ولی شوهرم برعکس منه

تو این مدت هزار بار اصرار کرده به رابطه داشتن بعد من خب دست خودم نیست فعلا دلم نمیخواد این اتفاق بیفته

دیروز بهم گفت نخواستیم بابا چرا مثل عقب مونده ها رفتار میکنی🥲چون اصلا ازش توقع نداشتم باهام اینطوری حرف بزنه از دیروز آنچنان از چشمم افتاده

نمیدونم چیکار کنم از دستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اگه همون اول میگفتم بیا ب...عقب مونده نبودم پررو بودم الان که خجالت حالیمه شدم عقب مونده

گوش نکن الان زوده بزار ۴؛۵بگذره

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

حق داری

یک ماه و نیم زوده برای رابطه کامل

تو هم میگفتی تو چرا مثل گر گرفته ها رفتار میکنی منو با دخترهای خیابونی یکی ندون رابطه ی کامل فقط بعد عروسی نخواستی هرررری

رو نده بهش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همه شون رابطه میخوان از دوستی گرفته، همکار، ازدواج، بقال محله...همه به فکر رابطه هستند بگو من ذهنم آمادگی لازم رو نداره باید صبر کنی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
یعنی چی کودک همسریتو این سایت دوست پسر داشتن برای دختر ۱۵ ساله هم طبیعیه بعد ۲۱ سالگی ازدواج کردن می ...

یه زری زد ولش کن

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐