2777
2789

لطفا ب بچه هاتون وقتى كوچيكن نگيد ك ناخواسته باردارشديد، مامان من وقتى بچه بودم گفت ناخواسته باردار شدم تو رو البته نه ك بخواد منو ناراحت كنه داشت توضيح ميداد ك خواهر بزرگم مريض شده بود چون شير مادرم بخاطر حامله بودنش مسموم شده بود و مامانم نميدونست حامله ست ، اما اين حرفش خيلى منو ناراحت كرد ، مامانم خيلى مهربونه اما حتى الانم اين قضيه براى من ناراحت كنندست ، هيچ وقت ب بچه هاتون توضيح نديد ك ناخواسته بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روان بچه بهم میریزه!!

اره ، مخصوصا خواهر بزرگترم خيلى از اين حرف سو استفاده ميكرد تو دعواها ب روم مياورد ، مامانمم وقتى فهميد ك چقد از حرفاش ناراحت شدمو گريه كردم خيلى بهم ريخت ميگفت من منظورى نداشتم اما واقعن من هنوزم نميتونم فراموش كنم

ما سه تا خواهریم مامانم میگه هرسه تاتون ناخواسته بودین.تازه میگه هی چیزسنگین بلند میکردم بیفتین ولی نیفتادین.اصلنم برام مهم نیست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

عزیزدل❤️❤️❤️

من الان این نینی مون رو ناخواسته باردارم، دختر بزرگم هنوز حتی یه سالش نشده ولی هیچ وقت نمیگم به هیچ کدوم به بزرگه هم میگم که میخواستم اختلاف سنیتون با هم کم باشه تنها مباشین😊

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.

من هم دوقلوهام ناخواسته بودن هم این نیم دونه ..ولی اصلا بهشون نمیگم درآینده 

بقیه هم که ازم میپرسن چرا دوباره باردار شدی !!؟ناخواسته!!! میگم نه..من عاشق بچم خخخخ😹😹😹

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁

من ناخواسته دارم مقصرم زندگیم سخت شده..خدایا شکرت

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
عزیزدل❤️❤️❤️ من الان این نینی مون رو ناخواسته باردارم، دختر بزرگم هنوز حتی یه سالش نشده ولی هیچ وقت ...

خواهر منم نه ماهه بود ك مامانم منو حامله شد ، حالا مامانم عمدن نگفتا ولى خب يهو از دهنش پريد ، شما هم مواظب باش كسى بهش نگه

ینی اونایی ک ناخواسته باردار میشنا خیلی خوشبختن هیچ استرس و بدبختی و....نمیکشن یهویی میفهمن و تما ...

😂🤦🏾‍♀️

بعد از فهمیدن استرس میگیرن ولی

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.