2777
2789
عنوان

وزن جنین در هفته 32

| مشاهده متن کامل بحث + 20194 بازدید | 56 پست
واقعااا بدنیا اومد چقد بود

ژنتیکن خودت یا شوهرت وزنتون بالا نبوده موقع تولد؟ بچه های منم 4 کیلو بودن ولی حرف از شکمشون نزد دکتر

البته اینم بگم سونو خطاش زیادهها بچه اول منو هفته 32 گفت 1700 ولی 38 هفته 4250 اومد به سونو زیاد اعتماد نکن معمولا میگن وزن بالای 4500 تو بچه ممکنه نشونه دیابت برای بعدها باشه ولی اگه تو خودتون وزن زیاد بوده که ژنتیکیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزمممم   چقدر زود زایمان کررردی  طبیعی یا سز؟   چرررا اینق ...

ممنونم

۳۴هفته

طبیعی بودم.دردم گرفت کاملا سوپرایز شدیم

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
ژنتیکن خودت یا شوهرت وزنتون بالا نبوده موقع تولد؟ بچه های منم 4 کیلو بودن ولی حرف از شکمشون نزد دکتر ...

بچهای مادر شوهرم همه چهار یا پنج بودن  دختر اولم 3500 بود . خودمم که حدود چهار بودم درکل خودم یکم تپلم . چون گفت چه شکم چاقی داره واسه این دودل شدم .

بچهای مادر شوهرم همه چهار یا پنج بودن  دختر اولم 3500 بود . خودمم که حدود چهار بودم درکل خودم ی ...

نه خب پس ژنتونه نگران نباش 

شکم جنین هشت ماهه اخه مگه چقدر چربی دورشه! الان بیشتر وزن بچت عضله و استخونشه هنوز اگر دکترت برای شکمش چیزی نمیگه پس مهم نیست