2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ دارم

246 بازدید | 9 پست

اولین بار هست میام نی نی سایت.امروز بعد از چند سال فهمیدم مادرم رازی که از زندگی من میدونه فراموش نکرده وبه روم آوردمنم شروع به داد وبیداد کردم  که منو از خونه بیرون کرد راستش خیلی دلم شکست بهش گفتم دیگه دخترت نیستم و تو هم مادرم نیستی منت کارایی که براش کردم سرش گذاشتم و اونم دلش شکست .الان پشیمونم از حرفان ولی از طرفی از حرفای اون دل شکسته دلم براش یه ذره شدم و مدام دارم برای هردومون گریه میکنم.نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مادرت فراموش نکنه یعنی هنوز به اون قضیه فکر میکنه و یه روزی ممکنه جایی بگه مثل امروز که به روم ...

من نمیدونم چی رو فراموش نکرده اما اینو بدون مادرت نمیگه جایی اینو.  چرا فکرمیکنی همونطورکه به روت آورده ممکنه جایی هم بگه

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم