همسرمن اویل سردرنمیاورداین اواخرکه ازدردگریه میکنم باورم کرده خودش کارارومیکنه فقط من غذابزارم که خسته وگشنس والاخودش ظرفارومیشوره کاراشو میکنه برام چایی میوه اینامیاره کمکم میکنه ازهمه لحاظش مخصوصا اگه باهاش قهرباشم وبخوادآشتی کنه همه کارای منومیکنه😁ولی وای به حال وقتی که گرسنه باشه اگه سیرباشه خیلی خوبومهربونه ولی اگه غذانداشته باشیم باهام دعوامیکنه الکی بعدحرف غذاروپیش میکشه خخخ
خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
شاید مسخره باشه نظرم ولی چه قدر لوسید بابا !!!! مگه چه اتفاقی افتاده ؟ والا کن اطرافم تو دوستام می د ...
حتما مشکلی نداری تو پریودی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من موقع پری آروم و خوشگل میگفتم عزیزم ببخش یکم حالم بده انشاءالله این ۳-۴ روز ک بگذره برا نفسم مهرب ...
بعد سه سالو نیم انقد اینجوری گفتم کارساز نبود.الان تا میخوام قاطی کنم بهش میگم من باز پریود شدم تو شروع کرد؟؟😈😈اونم خنده اش میگیره میگه یادم نبود پریود میشی وحشی میشی😂😂😂😂😂
الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
درکم میکنه و زمان پریودیم بچه ها رو بیرون میبره تا اعصابم آروم باشه ماساژ هم میده کارای خونه رو هم تا حدودی انجام میده 😁 کلا خیلی هوامو داره زمان پریودی بیشتر میشه
البته به نظرم اینکه درموردش مطالعه کرده و هم اینکه خودم بهش گفتم تو این دوران حساس میشم خیلی موثره بعضی از آقایون اطلاع ندارن
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
من موقع پری آروم و خوشگل میگفتم عزیزم ببخش یکم حالم بده انشاءالله این ۳-۴ روز ک بگذره برا نفسم مهرب ...
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔