2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار مامانم وقتی ازم عصبی بود بود گفت کی میری دانشگاه از شرت راحت شم تا آخر عمرم وبال گردنمی

همیشه به شوخی اینو میگه منم بهم نمیخوره ولی ایندفعه با وجود اینکه بعدش کلیم قربون صدقم رفت که منظوری نداشته ولی خیلی تو دلم موند

مادرشوهرم که به مادرم زنگ زد گفت دخترت روانیه و مادرمم در جوابش گفت خونه مابود روانی نبود خیلیم عاقله همه ازش مشورت میگیریم و به حرفاش گوش میدیم لابد شما چه بلایی سرش اوروی دیگه یعنی کیف کردما

اه اه انگار همشون زبونشون زهر داره واسه عروس بدبخت

بخدا یه حرفی بهم زدن که تا آخر عمر یادم نمیره و جالب اینجاس منکه انقد زبون دارم اون لحظه لال شدم انقد برام سنگین بود .

اما کاری بهشون کردم که هروز خون گریه میکنن.  الان ۴سال و نیمه حتی شوهرم رو هم ندیدن. 

چه عذابی از این بدتر براشون

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏
بخدا یه حرفی بهم زدن که تا آخر عمر یادم نمیره و جالب اینجاس منکه انقد زبون دارم اون لحظه لال شدم انق ...

😢😢😢😢 خدا بهت صبر بده

به همممون بده

🌹خدایا، آدم های خوب سر راهم قرار بده🌹
بابام گفت خواهرت عزیز دلمه نور چشممه  ولی تو رو هم دوس دارم دخترم

😃😃😃😃بابام به شوخی این حرفو به من میزنه.

انچه دلم خواست نه ان میشود...هرچه خدا خواست همان میشود
مادرشوهرم که به مادرم زنگ زد گفت دخترت روانیه و مادرمم در جوابش گفت خونه مابود روانی نبود خیلیم عاقل ...

دم مامانت گرم.

بخدا یه حرفی بهم زدن که تا آخر عمر یادم نمیره و جالب اینجاس منکه انقد زبون دارم اون لحظه لال شدم انق ...

مادرشوهرا همه یه اخلاق دارن.منه بیچاره که دوتا مادر شوهر دارم.مادر شوهرم که طلاق گرفته و زن باباش

وای خدا رحم کنه 🤤🤤

یکیشون که مادر اصلی شوهرمه هنو منو ندیده بهم هزار حرف زد که لیاقت خودشه و زن باباش که آب زیرکاهه