2777
2789
عنوان

خیانت ؟!!!

364 بازدید | 15 پست

خیانت الزاما همخوابگی بایه نفر دیگه نیست...پنهان کردن ساده ترین اتفاقاتی که طرفت باید بدونه,ولی نمیزاری بدونه اصله خیانته.  

وچه بی رحم است کسی ک میداند باحرف خوب میکند حالی را ودریغ میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون میشه پنهان کاری. با خیانت قابل مقایسه نیست. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم گاهی وقتا یه چیزایی ذو نباید گفت و این به معنی پنهان کاری به نفع زندگیمونه 

به معنی خیانت نیست

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

علنا داره بهم خیانت میکنه، حرفای خصوصیش پیشکش، خاک توسرش 😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

اگه اینجوریه پس من خیانت کارم😐

دوست همسرم خیلی بهم توجه میکنه ..تا الانم به جز سلام علیک و خداحافظ هیچی حرف نزدیم ..ولی یه زمان هایی متوجه نگاه سنگینش شدم 

حالا چون به همسرم نمیگم ..خیانت کردم !!!!؟؟؟

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁

خیانت به اون شکلش اینقدر زیاد شده آدم میگه طرف پنهون کار باشه ولی خائن نه

حالا شما کوتاه بیاید

اینقدری که نی نی سایت تو از بین بردن قبح خیانت مردان موفق عمل کرده صدا سیما نتونسته

طرف من انتظار داره من همه چیز براش بگم....البته تقصیر خودمه تو یه دورهای چیزای مهمی ازش پنهان میکردم که بعدا متوجه شد وخیلی ناراحت شد و باعث به وجود اومدن انتطآرات و دلخوریای بیجا شد...ولی واقعا گفتن مسایل ریز زندگی یا مسایل دوستام یا خانواده م کار درستی نیست به نظرم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀