بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
دوست همسرم خیلی بهم توجه میکنه ..تا الانم به جز سلام علیک و خداحافظ هیچی حرف نزدیم ..ولی یه زمان هایی متوجه نگاه سنگینش شدم
حالا چون به همسرم نمیگم ..خیانت کردم !!!!؟؟؟
میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
طرف من انتظار داره من همه چیز براش بگم....البته تقصیر خودمه تو یه دورهای چیزای مهمی ازش پنهان میکردم که بعدا متوجه شد وخیلی ناراحت شد و باعث به وجود اومدن انتطآرات و دلخوریای بیجا شد...ولی واقعا گفتن مسایل ریز زندگی یا مسایل دوستام یا خانواده م کار درستی نیست به نظرم