2777
2789
عنوان

ورزشکارها میشه بیاین دوتا مشکل پیدا کردم :(((((

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 39 پست
شما مصرف آب رو زیاد کن فضولات تو روده آبگیری میشن و بعد دفع! آب بیشتر بخور که دفع راحت انجام بشه. ...

دقیقا آب کم میخورم

الببته فیبر هم زیاد مصرف میکنم

چند روز این ناشتا 2 لیوان آب رو امتحان کردم انگار نه انگار البته با خاکشیر خوردم

مرسی از توجهت❤

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با انجام حرکات شکم حرکات دودی روده هات هم بیشتر میشه و طبیعی هست که دفعات دفع هم بیشتر بشه

با تعداد دفعاتش مشکلی ندارم ولی اسهالش خیلی ناجوره. میترسم برای روده هام ضرر داشته باشه.

آب زیاد بخور میوه و سبزیجات.

فیبر زیاد میخورم

ولی آب نه.اصن خوشم نمیاد آب بخورم 😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چه تاپیک خوبی. منم وقتی ورزشهای مخصوص اب کردن شکم رو انجام میدم سوزش معده شدید میگیرم حالم خیلی بد ...

قربانت♥

والا مثل اینکه بعضیها مثل من و شما به حرکات شکم حساسیم.

حواست باشه معده ات باید خالی باشه و ورزش کنی اگه پر باشه سوزش میگیری. من در این حد بلد بودم.

قربانت♥ والا مثل اینکه بعضیها مثل من و شما به حرکات شکم حساسیم. حواست باشه معده ات باید خالی باشه ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.یعنی حتما قبل از صبحونه انجام بدم؟

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.
مرسی عزیزم از راهنماییت.یعنی حتما قبل از صبحونه انجام بدم؟

نه صبحانتو بخور دو ساعت بعدش ورزش کن. تو دو ساعت صبحانه هضم شده دیگه.

چون ورزش کردن مخصوصا برای چربی سوزی با معده ی خالی عضله سوزی میکنه نه چربی سوزی. عضله هات آسیب میبینن.

منظورم از معده ی خالی این بود که غذای وعده ای که خوردی دیگه هضم شده باشه. چون بدون غذا خوردن و ورزش کردن ضعف بدنی میاره و سرگیجه.

ایشالا هم شکمت آب بشه هم دیگه سوزش معده نگیری♥

نه صبحانتو بخور دو ساعت بعدش ورزش کن. تو دو ساعت صبحانه هضم شده دیگه. چون ورزش کردن مخصوصا برای چرب ...

مرسی عزیزم.همچنین شما هم موفق باشی

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.
تا حالا مشکل گوارشی ناشی از ورزش داشتین؟

متاسفانه خیر، تجربش رو ندارم، اما مداوم باید ورزش کنی که عادی بشه، من شاگرد هام چند تا شون این طور بودن، چون بدن با ورزش کردن شرایط داخل بدن تغییر میکنه باعث این اختلال تا مدتی میشه، و بعد درست میشه جای نگرانی نیست، ضمن اینکه بعد ورزش حتما اب پرتقال بخورید که هم قند خونت تنظیم بشه و هم دستگاه گوارش بهتر کار کنه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜