2777
2789
بخدا اشتباهه،،حتی کار منم اشتباه بوده التن تاپیک بعضی بچه هارو میخوندم که بهم گفتن سنگ دل،بچه هاتو ...

اخه بچه های الان تا مادر یه حرف میزنخ میگن میخواستی این کارو برامون نکنی نمیدونم ..

دل اشفته بودن دلیل کمی نیست.....اگر بیقراری بدان یار یاری.....
کاربر khatoun رو من خیلی خصوصی با هم حرف زده بودیم چرا قطع دسترسیش کردن؟

با کاربر غمگین هر دو یه نفر بودن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشغله داری نمیرسی بری بچه ها رو ببینی؟  بهانه خوبی نیست.

خب یه چیز دیگه هم هست،،فکرشو بکن هفته ای یه بار یه ساعت اونم تو پارک ببینیشون ،،همین،،،و این تکرار پشت تکرار،،،اگه میومدن پیشم یا لا اقل هفته ای نصف روز پیشم بودن که باباشون قبول نمیکنه

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

منم حس میکنم کاملا مقرضانست این تاپیک چون اصلا دلایلش منطقی نیست؛ شما اون زمان ندونسته طلاق گرفتی حالا دلت برای بچه هات میسوزه چرا ماهی یه بار میری ببینیشون؟؟؟ فقط به خاطره مشغله ؟؟؟ این از یه مادر تا این حد تحساساتی بعیده

منم مادرم یه دختر ۵ ساله دارم جدا شدم و دخترم با خودمه تنها شرطه من با همسره فعلیم آرامش و اسایشه دخترم بود و دخترمو از خودم یک لحظه هم جدا نکردم و اگر همسره فعلیم دخترمو قبول نمیکرد هیچوقت ازدواج مجدد نمیکردم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

من متودد ۷۲ هستم بچه اول بودم 

از بچگی شاهد گریه دعوا سرو صدا قطع رابطه با خانواده پدری یا مادری بودم زندگی خیلی متشنجی داشتیم ولی الان ک فک میکنم همون زندگیخیلی بهتر بود از طلاق پدرو مادرم 

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

پدرو مادرم بعد من یه دختر دیگه و دوتا پسر دیگه اوردن الان اونا هم بزرگ شدن خدا نگذره از مادربزرگم و عمم ک اتیش مینداختن ب زندگی ما

پدرو مادرم هنوز باهم زندگی میکنن ولی مادرم ارزوشه بتونه یه خونه تهیه کنه و بره 

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
من بچه هامو نزاشتم به امون خدا ،،ولشون نکردم،،پدرشون ، مادر شوهر و خواهر شوهر سابقم نزاشتن بیون پیشم ...

استارتر عزیزم از ته دل برای شما و فرزندانتون آرزوی خوشبختی میکنم

ولی در پست های قبلی نوشتین بخاطر مشغله و ...نمیتونم بیشتراز یک ماه بچه هامو ببینم

دادگاه به هررررررر پدرومادری اجازه ملاقات در هرررررر هفته رو میده یعنی شوهر شما نمیتونه بگه ماهی یکبار

بخدا بچه هاتون به محبت شما نیاز دارن

همین لحظه دارم مامانمو نگاه میکنم و دلم براش کبابههههه. قیافه ی بی رمق و رنگ پریده و چشای پف کرده از ...

نمیدونم چی بگم😔

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
من باهات موافقم،خودم هم با شوهرم‌در طلاق عاطفی هستم ولی به خاطر بچه هام زندگی میکنم.

آسیبه طلاقه عاطفی برای بچه ها بیشتر از طلاقه قانونی نباشه کمتر نیست

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

استارتر ببخش میخام جواب پستتچ بدم امانمیدونم بعدش چجوری پستمو پاک کن ک همسرم نخونه اخه میخام راز زندگیمو بگم توی پست شما منم عین بچه های شمام متاسفانه 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
استارتر عزیزم از ته دل برای شما و فرزندانتون آرزوی خوشبختی میکنم ولی در پست های قبلی نوشتین بخاطر م ...

نه عزیزم استارتر دیگه به فکر زندگی خودشه

برای بچه دار شدنم دعا کنید