2777
2789

همین لحظه دارم مامانمو نگاه میکنم و دلم براش کبابههههه. قیافه ی بی رمق و رنگ پریده و چشای پف کرده از گریه. فقطططط خداااا میدونه چی کشیده از دست بابای آشغالممممم. میگه بخاطر ما تحمل کرده. بخدا میخوام بمیرمممم وقتی میبینم یه آدم بخاطر ما لحظه به لحظه ش آتیشههههه. همین ثانیه از زندگی رو بیایید ببینید! ببینید تو این خونه چه خبرهههه. چه ظلم رسیده به عرش خدا....

من اصلاااا موافق موندن و سوختن و ساختن نيستم ، ميگم فقط تلاش كن هر روز يه شروع تازست براي امتحان يه راه جديد ، من خودم خيلييييي تلاش كردم الان راضي ام ، شايد يه سال ديگه باز اوضاع بد بشه ! اونوقت بازم تلاش ميكنم براي ساختن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن کنم عزیزم پدرم بهترین مرد دنیاس خدایی میگم الان با زن دومش به بچه داره من سر خونه زندگیمم فقط ب ...

خیانت کلا بحثش جداس ، همه ی ما مردن داریم بهتره کارایی نکنیم ک جوابشو نتونیم پس بدیم

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله

منم جداشدم درحالیكه پسرم فقط یك ماه ونیمش بود باباش سراغش نمیاد خیلی غصه پسرم میخورم اما اگه بود خیلی بدتر بود نمیخواستم اون پست نامرد توزندگیش باشه زندگی پسرم سپردم به خدا بهترین ها رقم بزنه واسش به منم قدرت بده هم بتونم پدر باشم هم مادر هیچ وقت شرمنده اش نشم اما میدونم وجود اون ادم سم زندگیش بود از طلاقم پشیمون نیستم 

كیان مهر من ششم مهر به دنیا اومد😍😍😍عشق مامانشه
یک عدد بچه طلاق هستم .من تو این ۲۷ سال انقد دراین مورد حرف زدم که دیگه خسته شدم. میکروفونو میدم به ش ...

یعنی بچه های من بزرگ بشن حرفای تورو میزنن،😥

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
عزیزم شرط طلاقمون حضانت کامل بچه ها با باباشون بود،،،الان هنوز خواهرم و مامانم ندیدتشون،،حتی نزاشته ...

شرط خیلی سختیه که....

خیلی برا بچه هاتون ناراحت شدم....

تو رو خدا یه کم بیشتر براشون وقت بذارین

شما دنیاشون اوردین....شما باید بیشتر از همه تو دنیا پناهشون باشین....میدونم حتما بهتون فشار اومده بود که زیر بار همچین شرطی رفتین....اما یه کم با خودتون فکر کنین این روزایی که داره میگذره دیگه برنمیگرده.....

بچه هاتون دارن با این تنهایی ها بزرگ میشن....

حداقل یه جور برنامه ریزی کنین که بیشتر ببینینشون .....

از شوهرم بدم اومده ،دیگه دوستش ندارم و نمی تونم بهش نزدیک بشم حسابی ازش دوری میکنم و این روش زندگی ر ...

كامل ميدونم چي ميگي ، اين روزا رو داشتم ، براي همين ميگم زندگيه الانم باورم نميشه ! تلاش كن

نرو ادم چطور دلبندش ول میتونه بکنه چطوری دلت میاد دختر خوشگلت بسپری دس یه معتاد؟؟؟؟

نه نمیرم ولی از درون داغونم ج ن ده بازی شو کجای دلم بذارم 😞

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

پس چرا میگن بچه ها بزرگ میشن میرن سراغ زندگیشون ولی خودت به فکر خودت باش به پای بچه ها خودتو هلاک کن؟یعنی این حرف غلطه

دل اشفته بودن دلیل کمی نیست.....اگر بیقراری بدان یار یاری.....