2777
2789
من خودم شخصا هميشه ميگم كاش از همون بچگي مامانم طلاق گرفته بود از باباي نامردم ... تا شاهد خيلي چيزا ...

زدن این حرف خیلی اسونه ولی در عمل قانون حق حضانت رو موقع طلاق به همون بابای نامرد میده تا مادر دلسوز و فداکار. پس متاسفانه باید گفت بعضی موقع ها ادم باید به این فکر کنه که اگه مادر مهربون ول میکرد و میرفت و جگر گوشه ها فقط محکوم و مجبور به زندگی با یه پدر بد میشدن اونوقت در مورد سرنوشت این قبیل بچه های طلاق چی میشد گفت؟ 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
خب یه چیز دیگه هم هست،،فکرشو بکن هفته ای یه بار یه ساعت اونم تو پارک ببینیشون ،،همین،،،و این تکرار پ ...

دست باباشون نیست عزیزم این حق شما وبچه هاست که همو بیش‌تر ببینید

هر هفته حداقل یه روز کامل رو میده قانون

ناراحت نشید حس میکنم کوتاهی می‌کنید یابخاطر همسرتون نمیخایید با بچه ها زیاد در ارتباط باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه مامانمو هیچ وقت حلال نمیکنم خوشی زده بود زیر دلش  بابام بهتریت امکانات رو براش فراهم کرده ...

اصفهانی هستید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
استارتر عزیزم از ته دل برای شما و فرزندانتون آرزوی خوشبختی میکنم ولی در پست های قبلی نوشتین بخاطر م ...

چه فایده

دیدنشون اونم در حد نیم ساعت اونم تو پارک و سرپا وایسیده،،که فقط وقتم نره تا بتونم حرف بزنیم و قد و بالشونو ببینم😔

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
عزیزم شرط طلاقمون حضانت کامل بچه ها با باباشون بود،،،الان هنوز خواهرم و مامانم ندیدتشون،،حتی نزاشته ...

کمکاری از شماست دوسته من ؛ طلاق رو چرا بد نشون میدی ؟؟؟؟ بعضی زندگیها موندنه توش آسیبش صدها برابر بدتر از عواقبه طلاقه

شما از همسرت جدا شدی حقی بچه هاتون به گردنه شما دارن رو هم طلاق دادی؟؟؟؟!!!!! حرفاتون فقط و فقط توجیهه چون خودم یه زنه مطلقه با وجوده یه بچه هستم دارم اینقدر با اطمینان نظر میدم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
نمیدونم جی بگم دلم واسه دخترت میسوزه وقتی مادرم رف ۹ سالم بود وقتی ۱۲ سالگی پریود شدم میدونی من هیچ ...

😞تا همین الانشم بخاطر، دخترم تحمل کردم این جهنمو .از این به بعدم صب میکنم ببینم سرنوشت چه میکنه باهام 😞

من صبر دارم اما ،آه این بغض گران ،صبر چه میداند چیست 😖😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
استارتر ببخش میخام جواب پستتچ بدم امانمیدونم بعدش چجوری پستمو پاک کن ک همسرم نخونه اخه میخام راز زند ...

نمیدونم چجوریه دقیق،،ولی پیام خصوصی داره از اونجا بفرست عزیزم

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
نمیدونم چی بگم😔

استارتر من بچه طلاقم متاسفانه ما چهارتابچه اییم هممن دهه شصتمیم پدرم اعتیادداشت وهرشب کتک کاری دعوا بی ابرویی مادرم جداشد ماروباچنگو دندون وبسختی انق رسخت ک ارزوم نوشتن زندگیم اینجاست ولی دلی برا گفتنش ندارم من بچه طلاقم اگه مثه مادرم من هرشب هرشب کتک فحش بزن بزن گرسنگی کشیدی وجداشدی ک کارخوبی کردی امااگه فقط لجو لجبازی داشتید باهم وجداشدید بچهات میشن مثه منو خواهر برادرام همه افسرده همیشه پره بغض پذه حسرت پره اه داغون پس هیچوقت جبران نمیشه مادرم برد کرد اماپدرم باخت خودش ماذو جوونیشو همچیشو باخت بدون دیدن ما فوت شد مابخشیدیمش اما ضربه ایی ک ب روحو روانمون وارد شد هیچوقت جبران نمیشه ایکااااااااش ایکااااااااش قبل از بچه دارشدن همو خوب میشناختیم ایکااااااااش حداقل دومیو نمیاوردید متاسفم امیدوارم ضربه ایی ک مادیدیم و خلا بی مادری نبینن بچهات ک جبران نمیشه 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
چه فایده دیدنشون اونم در حد نیم ساعت اونم تو پارک و سرپا وایسیده،،که فقط وقتم نره تا بتونم حرف بزنی ...

چطور از دلت آمدازشون جدا شدی اشکم درامد

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
نمیدونم چجوریه دقیق،،ولی پیام خصوصی داره از اونجا بفرست عزیزم

زندگی من رازه و همسرم نمیدونه ونمیخام بفهمه بچه طلاقم بچه ی معتادم خیلی برام سخت وسنگینه .اسه همین سه سال بعدازدواجم ی بچه اوردم خوب شوهذمو شناختم اما من بچه طلاقم ی مادر غمگین بی حوصله وداغون 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
بخشیدم ولی میدونی مثل شکستن ظرف وقتی میچسبونی به ظاهر درست ولی جای شکستن معلومه ها بخشیدنم اونجوری ف ...

می فهمم ولی یک چیزی هست جهانت با درک اطرافیانت برای خودت راحت تر می گذره . خوش به حالت نی نی داری 😁 من و شوهرم عاشق همیم ولی نی نی نداریم 😞

کمکاری از شماست دوسته من ؛ طلاق رو چرا بد نشون میدی ؟؟؟؟ بعضی زندگیها موندنه توش آسیبش صدها برابر بد ...

منم با اطمینان نظر دادم بخدا،،،

شرمندتم هدفم اذیت کردنت نبود فقط دلم واسه اون دوتا طفل خیلی اتیش گرفت خیلی تو وهمسرسابقت برد کردید اماضربه ونتیجشو اون دوتا دادن فقط اشک اه و تاسف