2789

شکارچی صبوریه

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

مگه من گفتم حذف کن ! اینکه بسوزه و بسازه رو خودشون تعیین میکنن . حرف من یه چی دیگه بود ک از قدرت درک ...

نه تو حسابی گیر دادی که اگه زنی بهش خیا نت بشه، این نتیجه انتخاب غلط خودش یا رفتارهای غلط خودش بوده. لزوماً اینطوری نیست. چون واقعاً همیشه نمیشه طرف مقابل رو کامل شناخت یا آینده رو پیش بینی کرد. تا وقتی تو موقعیتش قرار نگیری متوجه نمیشی. اصلاً گاهی اوقات آدما تغییر میکنن. حتی ممکنه با یه شخص عالی ازدواج کنی، ولی در طول زمان به دلایل مختلف تبدیل به یه آدم فاسد بشه.

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه من گفتم حذف کن ! اینکه بسوزه و بسازه رو خودشون تعیین میکنن . حرف من یه چی دیگه بود ک از قدرت درک ...

بعدم من منظورم از بسوزه و بسازه مردیه که به زنش خیا نت میکنه.

اگه مثلاً رفتار زنش با هر چیز زنش براش جذابیت نداره، یا باید مثل بچه آدم باهاش کنار بیاد و به تعهداتش عمل کنه، یا با خودش صادق باشه و طلا ق بگیره. این هیچ وقت بهونه مناسبی برای خیا نت نیست. خیا نت در هیچ شرایطی قابل قبول نیست. این دلیل نمیشه که تو بیای اینجا لفافه بزنی که اگه زنی بهش خیا نت بشه، حتماً تقصیر اخلاق گند خودش بوده.

بعدم تو متوجه استانداردهای دوگانه توی حرفهات نشدی؟ اینکه زنی بهش خیا نت بشه تقصیر خودش بوده که آدم درستی رو برای زندگی انتخاب نکرده.گ، ولی اگه مردی از انتخاب خودش ناراضی باشه و دست به خیا نت بزنه تقصیر خودش نیست؟

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀

اونوقت خودت تو یکی از تاپیکات نوشتی تا با کسی زندگی نکنی نمیتونی بشناسیش 🥴 خواهشاً اگه قصد داری جوابمو بدی قبلش تکلیفتو با خودت مشخص کن، یه نگاه دیگه به نظراتی که قبلاً دادی و بنداز، ببین چی گفتی که من باهاش مخالفت کردم، بعد تایپ کن.

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀

اونوقت خودت تو یکی از تاپیکات نوشتی تا با کسی زندگی نکنی نمیتونی بشناسیش 🥴 خواهشاً اگه قصد داری جوا ...

الان چ ربطی داشت !! خب بعد اینکه شناختیش بجای دنبال مقصر گشتن مقصر اصلی رو حذف کن !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
الان چ ربطی داشت !! خب بعد اینکه شناختیش بجای دنبال مقصر گشتن مقصر اصلی رو حذف کن !

اصلاً خوندی ببینی چی گفتم!؟ 😒🙄 من دیگه بیشتر از این حرفی باهات ندارم. شما از اونایی که هستی که هر چی بشه باید حرفتو به کرسی بنشونی. بله، شما راستی میگی، حق با شماست 👍

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀

میتونستی بجای این همه یاوه گویی بگی: «خانمای محترم، از تقصیر شوهر خیا نت کارتون نگذرید و همه تقصیرها رو گردن شریک خیانت نندازید.»

والسلام. عین بچه ها رفتار میکنید بعضی هاتون.

اکانت دوم زار 🔪🩸💀🥀