2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حکم شرعیش رو باید بپرسیم.من کلا بعد از شیردهی بهم ریخته بودم.کلی روزها رو روزه گرفتم بدون سحری که قب ...

من خب مثل زنا نبودم که احکام داشته باشم. هر چی هم تو رساله و اینترنت گشتم حکمی پیدا نکردم برای دختر نوشته باشن. به خاطر استرس درس و مدرسه خیلی به هم ریخته بودم. همه رو قضا کردم همون سال ولی اگه بدونم حکم خاصی داره بازم روزه ها رو میگیرم.

من خب مثل زنا نبودم که احکام داشته باشم. هر چی هم تو رساله و اینترنت گشتم حکمی پیدا نکردم برای دختر ...

عزیزم احکام که زن و دختر نداره.زنگ بزن ۰۹۶۴۰

برای تمام سوالات شرعی جواب میده.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم احکام که زن و دختر نداره.زنگ بزن ۰۹۶۴۰ برای تمام سوالات شرعی جواب میده.

یه حکمی هست فقط برای زنها (کسایی که ازدواج کردن) در صورت بیشتر شدن روزهای پریود اگه از ده روز بگذره میشه استحاضه نه حیض. بعد قلیله و کثیره و اینا داره که روش تشخیصش خاص زنهاست دخترا نمیتونن.

به خاطر این گفتم اون موقع نفهمیدم باید چی کار کنم دقیقا.

خیلی ممنون که گفتی عزیزم. خانوم جوابگوی تلفنه؟

یه حکمی هست فقط برای زنها (کسایی که ازدواج کردن) در صورت بیشتر شدن روزهای پریود اگه از ده روز ...

بله گلم هم کارشناس خانم داره و هم آقا.کاملا راهنماییت میکنن.من خیلی تماس گرفتم.به خیلیها هم معرفی کردم.اما تا حالا نشنیدم که احکام برای دخترها با زنها فرق داشته باشه.موفق باشید😗

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

حالم از هر چی ماه رمضونه دیگه به هم خورده, همسرم روزه میگیره , ماه رمضاندمن فقط کار میکنم , سحری صبحانه دخترم , ناهارش , افطاری شام و بی خوابی های ممتد 

الان دخترم دوساله شده و سه تا ماه رمضان هست که به بچه کوچیک شدم کلفت عاقا , که فقط بخوره و بخوابه و روزه بگیره و عبادت کنه , ماه مزخرف رمضان