2777
2789
عنوان

انواع تم تولد & دست ساز های نمدی

490 بازدید | 17 پست
‍ از تم هاے تڪرارے بازار خسته شدید تم خاص و شیک میخای ڪلے تم جدید و خاص باطراحے اختصاصے

کلی تم جدید و خاص برگرفته از سایتهای خارجی که اصلا تو بازار ازشون موجود نیست با طراحی خاص و ترکیب رنگ دلخواه مشتری  کلی کارکتر جدید و شیک به همراه عکس و اسم و عدد تولد کودک دلبندتان

جهت سفارش واتس آپ پیام بدید شماره واتس اپ : 09364206200

شماره تماس جهت سفارش تم تولد :  09364206200

از دیزاین اتاقت خسته شدے میخواے عوضش ڪنے میخواے یه چیز خاص باشه پس با دنیاے نمد اتاق ڪودک خودرا زیباتر ڪنید 

شماره تماس جهت سفارش لباس و کارای نمدی : 09038984611

جهت سفارش واتس آپ پیام بدید شماره واتس اپ :09038984611

مامان خوش سلیقه همه چے اینجا پیدا میشه تمام سفارشات نمد و تم تولد و لباس و خیلے چیزاے دیگه همه و همه یڪجا خرید ڪنید  براے تمام اینا یک هزینه پست بدید **

خاص باشید و خاص بمانید

من یه توضیح بدم راجب تم تولد ا  تم های ما با تم هایی که تو بازار هست زمین تا اسمون فرق میکننبه این صورت که ما یه طراحی اختصاصی و مختص کودک خودتون طراحی و چاپ و مونتاژ میکنیم پس فرق زیادی هست بین تم های بازاری تا این تم ای طراحی و اختصاصی در ضمن رو تمام ایتما به درخواست خود شما دوست داشتید عکس و اسم و عدد تولد طراحی میکنیم با سلیقه و ترکیب رنگ دلخواه خود خود شما
چیزی  که تم های بیرون ندارن 

مزون باران  دزفول فرهنگشهر دوخت  کت و پالتو .لباس مجلسی  

پکیج کامل محصولات مناسب یک جشن تولد خاص و شیک

به همراه طراحی عکس و اسم و عدد تولد

1عدد ریسه مثلثی * 6عدد تاپر غذا خلال کوچک* 6عدد لیبل نوشابه خانواده *6عدد پاپکورن *6عدد لیوان طلقی  لیبل دار *6عدد بشقاب طلقی لیبل دار *6عدد چنگال لیبل دار *6 عدد چاقو لیبل دار * 1عدد کلاه * ریسه عکس کودک 6تایی*   

نکته :       با تم های اماده بازاری اشتباه نگیرید این پکیج به سلیقه و ترکیب رنگ دلخواه شما

طراحی و چاپ و مونتاژ میشه  چیزی که خود خود شما انتخاب کنید

پیکج کامل فقط فقط 65000 هزار تومان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این نمونه کار که خودتون انجام داده باشید دارید عکسش رو بزارید

اون مدل گل هم می تونم براتون درست کنم