2777
2789
عنوان

دوراهی بین بچه دار شدن یا نشدن

236 بازدید | 14 پست

سلام...من حدود یکسال از ازدواجم میگذره و متاسفانه روز جهاز اوردن بین خانواده همسرم و پدرم اینا دعوا شد!بطوری ک همسرم دیگ خونه پدرم نیومد و ما عروسی نگرفتیم و تاحالا هم نزاشته حتی یکبار پدرمادرم بخونه ما بیان...حالا از طرفی هم خانواده همسرم همش میگن چرا بچه دار نمیشین و هم اینک خودم خیلی دوس دارم بچه داشته باشم اما بخاطر اختلاف ها صبر کردم.نظر شما چیه؟کسی تجربه منو داشته؟کسی میدونه تو این شرایط باید چکار کرد؟اگر کسی حتی راه حلی برای رفع کدورت ها داره بگه چون من واقعا دلم میخاد زودتر مادرشدن رو تجربه کنم  

بین خانواده ی همسرت و خانواده ی شما هر بحث و کدورتی هم باشه همسرت حق نداره بگه خانوادت نیان یا شما نرو اگه شمام بهش بگین خانوادت نیان خونمون چیکار میکنه همسرت ؟

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اول اختلافات خانواده و شوهرت رو حل کن بعداً....چون اگر باردار بشی و مثلا خانوادت بخوان بهت سر بزنن که همینکارم میکنن بعد داستان داری با شوهرت هی باید باهاش در بیوفتی و دوران بارداری خودت میبینی توی سایت کلش پر استرسه توی این زمونه حالا استرس بین خانواده و شوهرت بیشتر هم برات درست میکنه که قطعاً روی جنین اثر میزاره...به نظرم برای باردار شدن همه چی باید محیا باشه...چه آرامش روحی چه سلامت جسمی 

بستگی داره دعوا چی بوده و درچه حد بوده اگه مشکل جدی هست من باردار نمیشم چون بارداری روزهای حساسیه و اخلاقتم حساس میشه نذار بهترین روزهای زندگیت که حاملگیه تلخ شه اول کدورتهارو رفع کنید بعد به فکر بجه باش .

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

من اگه بودم استفاده میکردم صلح بشه منطقی بشین بهش بگو من اگه بخوام مادربشم برای ارامشم توی بارداری و کمکهای بعد زایمان به مادر خودم‌نیاز دارم،بعدم بچه من الگوش منم اگه من به دیدن مادرم نرم این بچه هم بزرگ بشه منوتورو نگاه نمیکنه

خلاصه کلی احساساتش قلقلک بده

بگو بیا ما کوچیکتریم بریم با ی دسته گل پیش خانواده ام

بعد اقدام کنیم برای بچه 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
پدرتون بیاد بخاطر دخترش اشتی کنه

نه اصلا هرجقدرم ایشون گناهکار باشن این وظیفه کوچیک هست که پاپیش بذاره

بحث دعوا جهاز بود ک چرا اینو داشت و اونو نداشت

وااا چه پرروهستن عمرا بذاری بابات کوچیک شه عوض تشکرشونه😕😕😕

مرسی از همدردی اما چکار کنم برا حل این مساله...

باید رو همسرتون کار کنید که اشتی کنه با باباشون نمیتونی از خانواده همسرت کمک بخوای؟رو مغزش کار کن که اشتی کنه بعد اقدام به بارداری کن