2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فولیکول مناسب ندادی بر ای بارداری

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

چند بود هیچی نبود

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

پریودات منظمه؟

فکر کنم منظور اینه که هیچ کدوم از فولیکولات رو نتونستن بعنوان اونی که قراره ازاد بشه و بعدا لقاح بده تشخیص بدن. شاید باید دو سه روز دیگه تکرار کنی. اگه مشکل خاصی نداری و عادتات منظمه میتونی از کیت استفاده کنی

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
پریودات منظمه؟ فکر کنم منظور اینه که هیچ کدوم از فولیکولات رو نتونستن بعنوان اونی که قراره ازاد بشه ...

از وقتی اقدام کردم نا منظم شده.رفتم دارو داد.از پری بعدی باید بخورم.و امپول

یعنی چی

از وقتی اقدام کردم نا منظم شده.رفتم دارو داد.از پری بعدی باید بخورم.و امپول

نظر من رو میپرسی بزار به روند طبیعی باردار شی. چن وقته توی اقدامی؟ منم بعد از اقدام نامنظم شدم ولی بعد از سه ماه باردارشدم. به بدنت فرصت بده اگه مثلا سیکلات بیست و هشت روزه بوده قبلا سر چهارده روز بعد از شروع پریودت و دو روز قبل و بعدش اقدام داشته باش حتما  انشالله سر دو سه ماه جواب میگیری. 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم