2789
یعنی مثلا تنبیه با قانون؟

مهم ترین چیز ک تو خونه ما نیست هم نظر نبون مامان بابامه

بابام بشدت سخت گیر مامانم بشدت اهل التماس ک تروخدا یخاطر من اینکارو نکن اونکارو نکن

شما و همسرتون بایذ پشت نظرات هم باشین ی سری قوانین منطقی برا خونه تعریف کنین و جفتتون اجراش کنین

مثلا ی موردش موقع شام کسی گوشی نگیره دستش یا اگه میری بیرون چون سنش کمه تا ۷ خونه باشه

برا درسم بهش گوشزد کنین تا تکلیفارو انجام ندادی نمیذارم با دوستات بریاا اول اون بعدش برو خوش گذرونی

خ ام سختگیر نباشین ک هی گیر بدین

اما تروخداااا رو دوستاش خ خ سخت گیر باشین اینو واقعا میگم یکم بگذره میفهمین چرا

اصن شخصیت بچتون و مسیر زندگیش تو جوونی رو دوستاش مشخص میکنن

مهم ترین چیز ک تو خونه ما نیست هم نظر نبون مامان بابامه بابام بشدت سخت گیر مامانم بشدت اهل التماس ک ...

اصلا قبول نمیکنه

بدتر لج میکنه

میگم رفیقامم این مشکل رو داشتن ولی ولی با تنبیه بدنی با قانون انجامش دادن و جواب گرفتن

از یه دختر ولگرد شد رتبه ۱۲ کنکور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر درخواستمو قبول کن کارت دارم

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

والا به خدا اینکارو هزاران بار کردماصلا جواب نمیدهمیدونید اصلا همکارام هستن دیگهتا دختره تکون میخوره ...

عزیز دلم، شاید این روش از بیرون به نظر بیاد که جواب داده

ولی بعدا، وقتی اون بچه بزرگسال بشه چی؟ تبدیل شده به یه فرد با عزت نفس و اعتماد به نفس بیش از حد پایین که همه ی کار ها رو از روی اجبار انجام میده و خودش قدرت تصمیم گیری نداره و احتمالا استرس و اضطراب شدیدی هم داره

فرزند های ما، تیکه چوب نیستن که هر جور دلمون بخواد برششون بدیم، یه گیاه زنده اند، باید با ملایمت و ظرافت باهاشون رفتار کرد تا به خوبی رشد کنن؛ اگه یکی از شاخه هاش داره به سمتی میره که نباید، به جای قیچی کردنش باید مسیرش رو هدایت کنی

چیکار کنم الانهمکارایی داشتم که تنبیه بدنی شروع کردن و جواب گرفتن

فقط خودت میتونی بهش کمک کنی تنبی به درد نمیخوره اول باید دوستاشو بشناسی انتظار نداشته باش زود باهات راه بیاد باید خییلی صبوری کنی

اصلا قبول نمیکنهبدتر لج میکنهمیگم رفیقامم این مشکل رو داشتن ولی ولی با تنبیه بدنی با قانون انجامش دا ...

تنبیه بدنی کوتاه مدت جوابه یا ممکنه اصن ج نده و بدتر شه بدتر ک میگم چون دخترم هست و حساس تره تو فکر خودکشی و فرار بیفته خ از دوستام اینطوری شدن و اینکه شما باید خ رابطتت با دخترت خوب باشه ینی ازت نترسه هر چی شد بگه و شما بدون قضاوت راهنمایی کنی

برا درسم علاقشو پیدا کنین جتی اگه موسیقی یا نقاشی یا ورزش هر چی هست اونو تا تهش بره ب صورت حرفه ای الکی فقط رو تجربی تاکید نکنین چون واقعا بچتون گمراه میشه و میبینین تو ۲۰ و چنذ سالگی هنوزنمیدونه چیکارکنه

در نهایت واقعا تربیت بچه تو این دوره زمونه سخته درکتون میکنم

ایشالله ک این دوره تا ۲۲ سالگیو بدون اتفاقی بگذرونین بعدش خودش اوک میشت

تنبیه اصلا فایده نداره به هیچ عنوان نباید تنبیه کنید

رشته ریاضی سخته و الان هم تو دوران بلوغ و به هم خوردگی هورموناست وقت پریود اصلا باهاش کل کل نکن

زیاد امرو نهی نکنید نصیحت نکن یعی کن اول خودت آروم باشی زیاد هم لوسش نکن ولی حامی باش براش

سعی کن بعضی از حرف هاش و تایید کنی حتی اگه باب میلت نیست ولی زیاد بهش نپرداز

الان سرایط استرس آوری هست باید بهش آرامش بدی

زیاد بیرون هم نره بهتره

دوستاش احتمالا روش تاثیر زیادی دارن که اونم از دستت خارجه

مقتدر باش ولی باهاش رفیقم باش

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

دقیقا

این دوران و الان دارم تجربه میکنم

خیلی سخته خدا روشکر نتیجه هم داره میده

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹