2777
2789

من قرص مخمرآبجوخریدم که بخورم ولی رفتم دکتربرای بارداری گفتم اگه اونوبخورم بدنیست گفت ازاین آتاشغالانخورغذای معمولی خودتوبخور

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتها ندارم از غذا متنفرم 

منم اینطوریم😕

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
به نظرم چاق شدن خیلی راحت تر از لاغر شد نه

نه اصلامن یه ساله سعی دارم ولی نمیشه تازه هفته دیگه هم ماه رمضونه کلانمیشه چاق شم

من قرص مخمرآبجوخریدم که بخورم ولی رفتم دکتربرای بارداری گفتم اگه اونوبخورم بدنیست گفت ازاین آتاشغالا ...

این قرص سوپر فت فیس درسته فقط واسه چاقی صورته ولی روکا بدن تاثیر داره روش چاق شدنش هم فقط از قرص نیست اشتهات خیلی زیاد میکنه وبا غذا خوردن چاق میشی

کاش منم متنفر میشدم از غذا البته خیلی اضافه وزن ندارم ها ولی آرزو دارم شکمم تخت باشه پاهام لاغررر&nb ...

وای یعنی خوش به حالتون هر جا برم شش دست لباس میپوشم برا لاغری نشون ندم

مولتی پری ناتال برا قبل بارداری و بارداری وشیر دهی هم عالیه همه دکترا تجویز میکنن و واقعا هم جواب میده وهم مصرفش در بارداری و قبل بارداری از نقص های جنین جلوگیری میکنه هم تو شیر دهی شیر مقوی میکنه و جلوی لاغری میگیره و حتی چاق میکنه 

این قرص سوپر فت فیس درسته فقط واسه چاقی صورته ولی روکا بدن تاثیر داره روش چاق شدنش هم فقط از قرص نیس ...

آره خوبذاون قرص مخمرم همینه کلی دکترگفت نخوربده منم 20 ماهه اقدامم یه بارداری خارج رحمیم داشتم اصلادوس ندارم اتفاق دیگه ایی بیوفته میخوام زودی مامان شم که متاسفانه خداتاحالابهم نبخشیده 

انشالله زود مامان میشی عزيزم

ممنونم گلم ایشا....