2777
2789
عنوان

سوال زبان دارین بیاین👇🏻👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 121 پست
این روند خوبه ولی حتما کلاس مکالمه شرکت کن.مشکل اکثر زبان آموزا مکالمه است کلی واژه و گرامر بلدن ولی ...

از برنامه hello talk و lingo استفاده میخوام بکنم نظرتون چیه؟ و اینکه رم کلاس های زبان بگم کلاس مکالمه میتوام؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب که دیدم شمارو در مورد آیتلس یکم توضیح میدید که هزینهی شرکتش چقدره و چقدر باید واسش بخونیم اصل ...

💕✨

اعتبارش ۲ ساله

درمورد بورسیه شدن نمیدونم عزیزم

آخرین هزینه که برگزار شد توی ایران حدود ۳۴ ۳۵ میلیون بود. الان فعلا برگزار نمیشه باید کشورای ترکیه ارمنستان و... بری

و درمورد خوندن. اول باید سطح زبان عمومیت بالا باشه در حد b1 یا نمره 5 یا 5.5 آیلتس بعد حین تقویت زبان عمومی مهارت های آیلتس رو کارکنی

یه سری کتاب هست مثل Collins

Mindset for IELTS

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

میخوام تا دو سال دیگه زبانم فول شه یا بتونم ایلتسمو بگیرمپایه ام بد نیس ولی خوب هم نیستپول کلاس زبان ...

گرامر

Grammar in use

لغت سری کتابهای Oxford words skills

بالاتر اومد سطحت درکنارش

Idioms and phrasal verbs

بخون

یه پایه بساز از گرامر و لغت، متن بخون، پادکست 6 minutes bbc گوش کن، یوتیوب و...

مهارت هات روبیار بالا. برای مکالمه سعی کن کلاس بری

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

از برنامه hello talk و lingo استفاده میخوام بکنم نظرتون چیه؟ و اینکه رم کلاس های زبان بگم کلاس مکالم ...

آره خوبن. ولی کلاس مکالمه خیلی بهتره. مثلا زبان آموز خودم با افراد مختلف چت میکردم ولی وقتی اومد کلاس مکالمه با من روند پیشرفتش بهتر شد

کلاس بهتره چون تصحیح میشی و هدفمنده

آره خوبن. ولی کلاس مکالمه خیلی بهتره. مثلا زبان آموز خودم با افراد مختلف چت میکردم ولی وقتی اومد کلا ...

روند آموزشی خود آموز من که بهتون گفتم به نظرتون مشکلی نداره؟و اینکه میتونم برم جلو ؟هدفم فقط یادگیری مکالمه هستش آزمون آیلتس و اینا نیستش

چندماه دیگه زبان رو تموم میکنم، چه مدرکی بگیرم بدردم بخوره؟ ttc؟

اگه می خوای تدریس کنی آره ttc خوبه

اگه میخوای آیلتس تدریس کنی دوره ی آیلتس ببین دزکنارش

روند آموزشی خود آموز من که بهتون گفتم به نظرتون مشکلی نداره؟و اینکه میتونم برم جلو ؟هدفم فقط یادگیری ...

اگه هدفمند باشه موثره. اگه ندونی چطور بخونی به جایی نمیرسی

روند آموزشی خود آموز من که بهتون گفتم به نظرتون مشکلی نداره؟و اینکه میتونم برم جلو ؟هدفم فقط یادگیری ...

۲ تا پیام بالا تر یه سری توصیه کردم از اونا هم میتونی استفاده کنی

اره میخام تدریس کنم، همین الانم تدریس میکنم کم و بیش

عالی. دائم خودت رو آپدیت کن.و آموزشگاه خیلی نمون. خصوصی کارکن

من زبانانگلیسی رو دوسال پیش تا ENGLISH FILE 3رفتم زبانم خوبه دیگه نرفتمتا یه جایی یادم رفت

میخوام آلمانی رو همشروع کنم اینم ادامه بدم

بنظرت میشه؟

یا یه سال رو یکی رو اوکیتر کنم بعد برم روی اون یکی

اول نظرمانگلیسیه

و خود خوان کتاب های اکسفورد وکب و گرامرشو خوندم یکم

من المانی دارم میخونم خودخوان گرامر تا B2 بستم لغتم با اپ بیاموز لغات اشتارتن ویا و زیشا دارم پیش میرم میگم اگه برای لغت هر لغت ۱ حمله مثال بنویسم و در کل ۴۰۰۰ لغت یاد بگیرم میتونم ازمون B2 ösd بدم؟

میدونم زبان انگلیسی گفتید ولی چون معلم زبانید میشه بگید😭

درونگرا ، محصل ریاضی، مسلط به انگلیسی ، مسلط به HTML و CSS و JS و پایتون/ زبان آموز آلمانی