2777
2789
عنوان

از دست موهای صورتم کلافه شدم کسی تجربه لیزر موی صورت داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من موهای کنا گوش و خط پیشونیمه بقیه صورتم زیاد مو نداره این دو قسمت ضخیم در میاد و خیلی تو چشمه
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
Hosna جان من بجز کمر و شکم، کل بدنو لیزر الک ان دیاگ کردم. یکی از معروفترین مرکزای تهران. خود اپراتور بهم جلسه اول گفت موی صورتت به درد لیزر نمیخوره ها!! من گفتم مهم نیست. همه رو لیزر کن. تا جلسه 6 و 7 که هر 2 ماه تقریبا میری چون فواصل کمه، از همه چیز راضی هستی چون دیر به دیر در میاد و تا بخواد دربیاد جلسه بعد شده. ولی وقتی یه 4 و 5 ماهی فاصله بیافته اونوقت معلوم میشه واقعا کجا دیگه در نمیاد. برای من بیکینی کرک های خیلییییی نامحسوس شده که بسیییی خوشحالم. زیر بغل نازک شده و هر سه 4 ماه در میاد . پاهام هر 3 4 ماه در میاد ولی نازک هم نشده!! فقط از ماه دومی که ب شون دارم زیر پوست میمونن تا ماه 3 و چهار که بزنن بیرون. پس از این دیرتر درومدنشون خوشحال نیستم. در مورد صورت،بعد از جلسه 6 ، تقریبا 3 ماه لیزر نکردم و متوجه شدم موهای ضخیم داره روی لپم در میاد و سبیلامم حسابی محکم شدن، جلسه 7 که رفتم گفتم نمیخوام صورتمو اینبار لیزر کنم، خود اپراتور گفت، موهاش ضخیم شد نه؟ تقصیر خودم بود به حرفش گوش نکرده بودم. پس کاملا فرد به فرد فرق میکنه. اگر پوستت روشنه و موهات کاملا تیره و ضخیم مثل بیکینی عالیه. من پاهام و زیر بغلم موی ضخیم بود ولی واقعا خودشون روشن بودن. موهای صورت و دستامم بللللننند ولی نازک و بور بودن. مشکل هورمونی هم ندارم. پس به حرف کسی که بگه برو خوبه یا نرو خوب نیست توجه نکن. باید ببینی شما جز کدوم دسته هستی. چقدر نوشتم، راستش بعد از اون همه وقت و هزینه که خودم کردم دلم نیومد جواب این پرسشتو نگم. امیدوارم به دردت بخوره.
مرسی شبنم جان از راهنماییت عزیزم.درست میگی واسه هر کی فرق میکنه .ممنون بابت وقتی که گذاشتی
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚