2777
2789
عنوان

درد زیر سینه چپ

66559 بازدید | 40 پست

سلام خانمها چرا زیر سینه سمت چپ یهویی درد میگیره فک میکنم الان سکته میکنم.دکتر قلب هم تقریبا یکسال میشه  رفتم گفتن مشکل نیست اکو تست ورزش دادم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه علاعمی داشتین و چیشد رفتین دکتر

سمت چپم بدجور درد میکرد فک کردم قلبمه رفتم دکتر گفت چیزی نیس. بعدش خوابیده بودم احساس کردم ی چیز سفت تو‌ سینمه. بسیاااار هم دردناک بود. رفتم دکتر زنان سونو نوشت دیدیم‌ کیسته. اونم تعدادش زیاده. فعلا دارو داده

لطفا ی صلوات برای سلامتی نی نیم مهمونم کنید  
سمت چپم بدجور درد میکرد فک کردم قلبمه رفتم دکتر گفت چیزی نیس. بعدش خوابیده بودم احساس کردم ی چیز سفت ...

منم دقیقا همینجوری ام از ترس دکتر نرفتم.ببخش ک سوال میپرسم زیربغلت درد نداره ؟بچه داری؟

خدایا شکرت   
معده ام چند وقت پیش درد میکرد آلام بهتره.یعنی ممکنه از معده باشه؟یعنی قلب نیست

قلبت نیست معدته حالا آزمایش بده کبدت ببین خدایی نکرده مشکلی نداره؟یا طحال.چون همینا سمت چپ زیر سینه ان

خدایا شکرت   
قلبت نیست معدته حالا آزمایش بده کبدت ببین خدایی نکرده مشکلی نداره؟یا طحال.چون همینا سمت چپ زیر سینه ...

نمیدونم والله.خیلی ترسو هستم تا درد میگیره فکر میکنم از قلبه

الا بذکر الله تطمئن القلوب
منم دقیقا همینجوری ام از ترس دکتر نرفتم.ببخش ک سوال میپرسم زیربغلت درد نداره ؟بچه داری؟

عزیزم راحت باش. نه بچه ندارم. زیر بغلمم درد میکرد. برو دکتر چیزی نیس که. من جراح سینه هم رفتم تا مطمئن شم. گفت کیست شایعه تو خانم ها. معمولا تا یایسگی هم هست. اصلا ترس نداره

لطفا ی صلوات برای سلامتی نی نیم مهمونم کنید