2777
2789

به نظرتون خوبه؟ یه کم میشه برام توضیح بدید ؟ آخه بابام اینا قراره ساختمون بسازن شوهرم میگه یه واحدشو ما بخریم ولی من حس میکنم بعدنا مشکل دار بشیم .خونواده خودم واقعا خوبن ولی میترسم نزدیکیمون باعث دخالتشون بشه و مشکلات بعدی 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که خیلی سخت تر از زندگی پیش مادرشوهره.

چون پدر و مادر ِ دختر ها معمولا همیشه این نگرانی رو دارن کع دخترشون زیر دست یه مرد ، خوشبخته یا نه.

ممکنه کوچکترین رفتارها رو زیر نظر بگیرن و از روی نگرانی و دلسوزی دخالت کنن.

من به این موضوع فک نکرده بودم تا زمانی که یکی از دوستام که طبقه ی بالایی خونه ی مامانش زندگی میکنه از مشکلاتش گفت.

بنظرم نزدیکشون همون محله تو همون حوالی ی واحد بخرین بهتره

آره خودمم همینو میگم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
اون بستگی ب خودت و شوهرت داره ک چقد باهم خوبین یا حق دخالت بدین ب اونا  فکر میکنم تو اینطور شرا ...

دوتا داداش دارم خیلی بچه هامو دوس دارن حس میکنم رفت و آمد اونا واسه شوهرم مزاحمت بشه

این طوری بده,شوهر ادم پررو میشه,وتو هم جلو خانوادت معذبی و باید همیشه سنگ زیر بشی تا مشکلی پیش نیاد,منم با این که بابام هشت واحد داره و همش مامانم اصرار داره برم پیششون قبول نمیکنم,خانواده شوهرم به خاطر اینکه به بابام خونه سراغ داشتن,خیلی به جاریم برا خونه دارشدن کمک کردن اما به ما نه,منم نمیزارم شوهرم پررو بشه,هر چند خودم سختمه,اما باید خودش به دست بیاره تا قدرشو بدونخ,تو هم این کارو نکن,

دوستتون دارم.......  

من با مامانم تو ی آپارتمانم وقتایی که شوهرم نیس میرم خونه شون روزایی که حالم بده یا دانشگاهم ناهار خونه مامانمم شوهرمم راضیه البته پسر خالمه و مامانم خاله بزرگشه

هرجا بخوایم بریم 6 نفره میریم حتی بابام مسافرت کاری بخاد بره شوهرمو میبره هرچی میوه یا شیرینی بخره زنگ میزنه شماهم بیاید بخورید شوهر منم همینطوره هر میوه یا شیرینی بخره یا میگه بریم بالا باهم بخوریم یا جدا میکنه براشون میبره 

ما سه سال عقد بودیم و مادرشوهرم شهرستانه خونش شوهرم با ما بود الان عادت کردیم بیشتر روز رو بالاییم 

من 1 شهریور عروسیم بود تا الان که مشکلی نداشتم خداروشکر 

علیرضا ی مامان روز دوشنبه 12 شهریور 97 ساعت 10 شب بدنیا اومد 😍😍😍😍😍
نه خوب نیست اصلا کلا زندگی با هیچکه خوب نیست همون خواهر برادرم تو یه ساختمون مشکل برخورد میکنن

آره منم میگم آخه یه مدت که زیاد میرم خونه بابام اینا حس میکنم زیادی شده باید کمتر برم حالا میگم اگه بریم نزدیکشون نمیدونم بهتر بشه یا بدتر 

این طوری بده,شوهر ادم پررو میشه,وتو هم جلو خانوادت معذبی و باید همیشه سنگ زیر بشی تا مشکلی پیش نیاد, ...

حرفات عالی بود شوهرمم حساسه و بهانه گیر 

کنار خانواده خانم اصلا خوب نیست، چه بسا از کنار خانواده شوهر هم بدتر...مرد همیشه خیالش از بابت همسر و فرزندان راحته،، و اینکه کینه مردها خیلی خیلی بیشتر از زنهاست. مبادا کدورت یا سوتفاهم پیش بیاد واویلا .. من که نه نزدیک خانواده خودم میرم نه همسر م...مستقل بودن واقعا خوبه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....