2777
2789
عنوان

بی بی چک

144 بازدید | 17 پست

سلام 

خانوما کسی بوده که بی بی چکش یه خط سفید رو نشون بده 

صبح بی بی زدم دیدم مثبت نشد گرفتم خوابیدم نیم ساعت پیش بیدار شدم دیدم یه خط سفید افتاده یعنی مثبته!؟ کسی مثل من بوده که مشخص شده باشه بارداره

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ فروردین پری شدم دیگه نشدم رفتم دکتر برای منظم شدنم دارو داد ولی دارویی نداد برای اومدن پری هنوزم نشدم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
من ۳ فروردین پری شدم دیگه نشدم رفتم دکتر برای منظم شدنم دارو داد ولی دارویی نداد برای اومدن پری هنوز ...

چ دارویی بهت داد منم پریودام نامنظمه

واسه سلامتی نی نی هامون صلوات لطفا...😚
چ دارویی بهت داد منم پریودام نامنظمه

مدروکسی داد تا روز ۱۵ دوره هر شب۲ تا تا ۱۰ شب بخورم ولی لامصب نمیاد که بخوام بخورم تازه میخواستم برم تو اقدام تا حالا این همه تأخیر سابقه نداشت ۱۷ روز شده تأخیرم بیبی چکم امروز تازه یه هاله سفید افتاد که معلوم نیس درست باشه یا نه شنبه میرم آز بتا بدم

مدروکسی داد تا روز ۱۵ دوره هر شب۲ تا تا ۱۰ شب بخورم ولی لامصب نمیاد که بخوام بخورم تازه میخواستم برم ...

اره عزیزم ازمایش بدی بهتره.من پریودام 7روز زودتر یا دیرتر میشم رفتم دکتر گفت مشکلی نداره ولی ابنطور خیلی بده همش استرس میگیری

واسه سلامتی نی نی هامون صلوات لطفا...😚