2777
2789
عنوان

تصادف

135 بازدید | 8 پست

بچه ها شوهرم هفته پیش تصادف کرده پاش خیلی درد داره یکم باد کرده و سفت شده عکس گرفتیم نشکسته 

حالت خون مردگی داره اونجایی که داره 

راهی دارین؟ چکار کنم زودتر خوب شه؟ 

در حال حاضر با کمپرس آب گرم و روغن سیاهدانه ماساژ ميديم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من زردی تخم مرغ رو با زردچوبه مخلوط میکرد میذاشت میگفت کوفتگی پاتو میگیره نمیدونم الان برای شم ...

بله دقیقا این دوتا به اضافه یه پودر تو عطاری هست به نام آزار چوب قاطی کنید حالت چسبناک پیدا میکنه بزنید ببندیدش عالیه واسه این جور موارد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
كمپرس سرد گذاشتين روش اصلا؟؟؟

نه چند روز اول قرص اينا میخورد منم کاری نمیکردم از روز سوم ب بعد کمپرس گرم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
بله دقیقا این دوتا به اضافه یه پودر تو عطاری هست به نام آزار چوب قاطی کنید حالت چسبناک پیدا میکنه بز ...

چقدر بذاريم بمونه؟؟ 

مامان من زردی تخم مرغ رو با زردچوبه مخلوط میکرد میذاشت میگفت کوفتگی پاتو میگیره نمیدونم الان برای شم ...

منم يه شب گذاشته البته نمک هم ریختم ميگفت تاثیری نگذاشته 

دوست عزيز دوسه روز اول بايد كمپرس سرد بذارين 

كمپرس گرم ورم و التهاب رو بدتر ميكنه گرچه يه هفته گذشته اما شما با كمپرس سرد امتحان كن حدود پنج دقيقه موضع رو ماساژ ملايم بده

قرص مسكن بخورن

با بانداژ ببندن و پا رو بالاتر از سطح زمين بذارن

خيلي هم راه نرن

حتما كوفتگي هستش