بچه ها شوهرم هفته پیش تصادف کرده پاش خیلی درد داره یکم باد کرده و سفت شده عکس گرفتیم نشکسته
حالت خون مردگی داره اونجایی که داره
راهی دارین؟ چکار کنم زودتر خوب شه؟
در حال حاضر با کمپرس آب گرم و روغن سیاهدانه ماساژ ميديم
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
نه چند روز اول قرص اينا میخورد منم کاری نمیکردم از روز سوم ب بعد کمپرس گرم
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
بله دقیقا این دوتا به اضافه یه پودر تو عطاری هست به نام آزار چوب قاطی کنید حالت چسبناک پیدا میکنه بز ...
چقدر بذاريم بمونه؟؟
مامان من زردی تخم مرغ رو با زردچوبه مخلوط میکرد میذاشت میگفت کوفتگی پاتو میگیره نمیدونم الان برای شم ...
منم يه شب گذاشته البته نمک هم ریختم ميگفت تاثیری نگذاشته