2777
2789
عنوان

عجب گیری کردیما...

165 بازدید | 9 پست

سلام سلام ب همه...

عاغا من ی مدته تو کف این موندم ک چرا بعضیا رو خدا آفریده؟ اصن انگار این بعضیا جز دخالت و کنجکاوی و سرک کشیدن تو زندگی بقیه کار دیگه ای ندارن. دیشب رفته بودم ترمینال دوستمو راهی کنم. برا اینکه تنها نباشه موندم تا اتوبوس بیاد و بره. شب رسیدم خونه مامان و بابا گفتن کار خوبی کردی تنهاش نزاشتی. ولی جالبه دیدم یکی از به ظاهر. دوستام پیام داده که یه دختر چرا باید هشت و نیم نه شب تو ترمینال باشه؟ بعدم گفت از تو بعیده... نکن اینکارارو...واقعا موندم چی بهش بگم. حتی توضیح هم ندادم. کاسه داغ تر از آش چرا این روزا زیاد شده...عجب گیری کردیما...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش فاک بده بابا

انقد بدم میاد از ادمایی که چرا چرا راه میندازن 

جانماز اب کشا خودشون پاش بیفته همه کار میکنن

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری