سلام دوستان شاید کم و بیش دوستان من را بشناسند بخدا خیلی به دعا نیاز دارم دختر ۸۹ روزه ام خیلی مریض است شیر نمی خورد میشه دعاش کنید یا اگر کسی دعای بلده بهم بگه بخدا دارم لحظه به لحظه به دیوانگی نزدیک میشوم مریضی بچه آدم خیلی سخت است
دعاگوی همگیتان هستم تو رو خدا دعاش کنید
تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون از همگی انشاالله هر کسی هر حاجتی دارد برآورده شود به حق زهرای مرضیه
منم برای همه شما دعا میکنم
تو رو خدا میدانم خیلی پررویی است اما واقعا محتاجم به دعای شما براش
التماس دعای مخصوص از همگی
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭