2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مث اینه آب از اداره برق قطع باشه بگی حالا یه بطری از همسایه بگیرم

اگه سرعت کم بود فقط بله

اما الان از بیخ قطعه

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
مث اینه آب از اداره برق قطع باشه بگی حالا یه بطری از همسایه بگیرم اگه سرعت کم بود فقط بله اما الان ا ...

از بیخ که نیست

الان با نت داخلی هستیم تازه همین ک گوگل اومدیم یعنی یه چیزی هست😭😂

از بیخ که نیست الان با نت داخلی هستیم تازه همین ک گوگل اومدیم یعنی یه چیزی هست😭😂

عزیزم ملی ، اصلا شبکه ی اینترنت محسوب نمیشه

گوگل هم نیومدی و اصلا گوگل باز نمیشه

قبلا شبکه داخلی و نت وارد سایت سیو شدی

همین

این یعنی اینترنتی وجود نداره

رشته ام همینه فوق لیسانس شبکه هستم

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

امیدوارم تونسته باشم تفاوت شبکه اینترنت و شبکه محلی رو بهتون گفته باشم و متوجه شده باشین

واییی نمیدونستم چ افتضاحکی وصل میشه مردم من

نمیدونم

فقط میدونم آلان من امتحان میانترم زبان فرانسه دارم و حتی نمیتونم از گوگل ترنسلیت استفاده کنم و استرس امتحان داره دیوونم میکنه

عزیزم ملی ، اصلا شبکه ی اینترنت محسوب نمیشه گوگل هم نیومدی و اصلا گوگل باز نمیشه قبلا شبکه داخلی و ن ...

چقدر خوب توضیح دادی و چقدر ناراحت شدم

چقدر بدبختیم آدم هر چی ندونه راحتتره

یه هفته قطعی واقعا غیر قابل درکه اس ام اس رو هنوز فعال نکردن معلومه حالا حالا ها قطعه شبا هم آنتن رو قطع میکنن هنوز. فکر کنم دو هفته ای یه ماهیی این بلا سرمون باشه من فیلم آموزشی میخام از نت بگیرم ای خدا

نمیدونم فقط میدونم آلان من امتحان میانترم زبان فرانسه دارم و حتی نمیتونم از گوگل ترنسلیت استفاده کنم ...

عزیزم الان از بازار یه مترجم دانلود کردم زبان فرانسوی هم داره میخای متن رو برام ارسال کن من اونجا ترجمه کنم