2789
بنظرت چقدر خرج داره

نمیدونم والا

ولی پسر خالم ساکن انگلیسه رفت و دوباره برگشت انگلستان گفت نمیشه تحمل کرد اونجا رو

میگه به درد پنگوئن ها میخوره( به شوخی و خنده گفت)

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
مهاجر پذیر که همه کشورا هستن،جز امریکا که ایرانی راه نمیده،ایشون چیز دیگه گفتاگر فکر میکنید اینجوریه ...

کجا همه کشورها مهاجرت پذیرن الان چین و کره و هند مهاجر پذیره فقط استرالیا و بعضی کشورهای سردسیراروپایی مهاجر پذیرن بخاطره کبود نیرو آمریکا هم ک فقط میشه لا تاری رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرکاری کنی هرچقدر هم بش بگی مرغش یه پا داره

نه عزیزم شما درست میگی فقط پول بلیط میخواد و ویزا،معطل نکن برو😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
المان و کانادا و ایتالیام مهاجر پذیره

اره اونا هم هستن ولی سختگیرترن

کلا هرجا شرایط جوی بد باشه مهاجرت به اونجا اسونتره ولی کی میره جایی که شرایط جوی بده😑

کجا همه کشورها مهاجرت پذیرن الان چین و کره و هند مهاجر پذیره فقط استرالیا و بعضی کشورهای سردسیراروپا ...

مگه ایتالیا المان کانادا مهاجر نمیپذیرن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نه عزیزم شما درست میگی فقط پول بلیط میخواد و ویزا،معطل نکن برو😂

اون که پول بلیط و ویزا میخواد رو با کنایه زدم واسه خنده و مزاح

ولی مهاجرت به اونجا اسونه

اون که پول بلیط و ویزا میخواد رو با کنایه زدم واسه خنده و مزاحولی مهاجرت به اونجا اسونه

باشه

هرچی میگی درسته

آلمان ک دیگه نیرو انسانی نمیخواد و حمایت هم نمیکنه دیگه ایتالیا تحصیلی فقط

کانادا هم میگن تورم داره مثل سابق نیست

آلمان ک دیگه نیرو انسانی نمیخواد و حمایت هم نمیکنه دیگه ایتالیا تحصیلی فقط کانادا هم میگن تورم داره ...

باشه درست میگی

مهاجر پذیر که همه کشورا هستن،جز امریکا که ایرانی راه نمیده،ایشون چیز دیگه گفتاگر فکر میکنید اینجوریه ...

بدون پول هیچ جا قبول نمیکنن، همشون تمکن مالی میخوان و نامه دعوت از کاریابی که شما را قراره استخدام کنه

الان کانادا و المان مردمش خیلی ناراضی هستن و کانادا هم سیاست های مهاجرتیشو تغییر داده و دیگه خیلی سخت قبول میکنن استرالیا بهتره از اینها

یه کشور میشناسم میتونی مهاجرت و درآمدزایی کنی باهاش

قبرس شمالی ؟ اونجا یه خونه نزدیک سه چهار میلیارد بخری بعدش بهت اقامت دائم میدن البته باید یه مهارتی داشته باشی باش اونجا پول بتونی دربیاری

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

میشه از همین ایران ایمیل داد رزومه فرستاد مصاحبه داد بعد اگر اونجا استخدام شدی مهاجرت کنی؟عمان هم شن ...

آره عزیزم، خواهرزاده ی من به چندتا کشور رزومه فرستاده بود. همشونم قبولش کردن. ولی خودش میگفت برای تحصیل و کار، بهترین گزینه آلمانه. زیاد از جزئیات کارای مهاجرتش خبر ندارم، ولی میدونم از قبل دانشگاه و خوابگاه و همه چیش و هماهنگ کرده بود.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

میشه از همین ایران ایمیل داد رزومه فرستاد مصاحبه داد بعد اگر اونجا استخدام شدی مهاجرت کنی؟عمان هم شن ...

ضمنا شرایطشون اینجوری بود که اگر کسی و در آلمان دارین، باید ضمانتتون و کنه، اگرهم اونجا کسی و ندارین باید یه پولی که معادل دومیلیارد خودمون میشه تو آلمان بلوکه کنید تا درستون تموم شه و اون پول و بهتون برگردونن.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

ضمنا شرایطشون اینجوری بود که اگر کسی و در آلمان دارین، باید ضمانتتون و کنه، اگرهم اونجا کسی و ندارین ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم خیلی لطف کردی 🙏🏻❤️

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰