برو ایسلند کمبود ادم دارن اونجا فقط باید ویزا و پول بلیط داشته باشی ولی همون روزی که میرسی از سرما م ...
اشکال نداره دوتا لباس میپوشیم واقعا میگیرن ادم؟
در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو ایسلند کمبود ادم دارن اونجا فقط باید ویزا و پول بلیط داشته باشی ولی همون روزی که میرسی از سرما م ...
اینا حرفای مسخرهست،ایسلند کمبود ادم داره؟شده حکایت روسیه که میگفتن به مردا پول میده تا با دختر روس ازدواج کنن،تا اخر پشت در سفارت زدن انقدر مزاحم نشید شایعهست
از بس مردای احمق رفته بودن منت بذارن با زن روس ازدواج کنن😂
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰
من کلا میخوام مهاجرت کنم بنظرت باید چکار کنم کدوم کشور خوبه چقدر باید پول داشته باشم بعد با مدرک دکت ...
ببین حداقل باید 12 هزار دلار تا 18 هزار دلار تمکن مالی داشته باشی، حتی اگر بورسیه باشی این تمکن مالی اجباریه و هزینه های صدور ویزا و بلیط های هواپیما در حد 2 تا 3هزار دلار، من بچه همکارم قبل از این ابر تورم رفت حدود یکسال قبل دو میلیارد خانوادش خرج این کارها کردن براش. تمام طلاهاشون فروختن و یک سری پول و وام از بانک و... که بچه را راهی اتریش کردن