2777
2789
عنوان

آقای پسر جوانمرد تاپپیک قبلیم تعطیل شد جواب سوالمو ندادین

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 57 پست
سلام سرمایه ات چقدره؟ دل و جرات داری یا نه؟ اهل ریسک هستی؟ اگه تنبل و ترسو هستی پولت ...

سرمایهام ۵۰ میلیونه ،تاحالا ریسک نکردم ولی بانک واقعا به درد نمیخوره میخوام یکاری کنم نمی دونم چکار کنم این مقدار پولو با برجی ۱تومن ۱تومن حقوقمو جمع کردم تا شده اینقدر میخوام سود کنم نه ضرر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای جوانمرد که پیش بینیشون اشتباه از آب در اومد. گفتن برجام 99% تایید میشه ولی نشد😣😣😣

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام سرمایه ات چقدره؟ دل و جرات داری یا نه؟ اهل ریسک هستی؟ اگه تنبل و ترسو هستی پولت ...

جوانمرد لطفا منم راهنمایی کن  

با اجازه ی استارتر البته ببخش برا منم سوال بود

اهل ریسک هستم تا حدی با ۳۰ ملیون پدل چیکارکنم بنظرت

ما قرار بود خونه بگیریم دو ماه دیگه،به نظرتون قیمت مسکن میره بالا؟؟؟ شوهرم میگه فردا میرم دنبال خونه،دو ماه دیگه حتما گرونتر میشه

ما قرار بود خونه بگیریم دو ماه دیگه،به نظرتون قیمت مسکن میره بالا؟؟؟ شوهرم میگه فردا میرم دنبال خونه ...

برا خونه خریدن فرق نداره زیاد بخرید سرمایه همیشگیه هرچه زودتر بهتر

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
واقعا خواهرشی.ادنم میدونه اینجایی‌.پس بگو چرا مودب رفتار میکنه

اره گلم خواهرشم❤😘😘😘😘

نه داداشم همیشه مودبن

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه