2777
2789
عنوان

دونه های ریز قرمز

282 بازدید | 11 پست

سلام خانمای گل چند روزیه تنم شروع کرده دونه های ریز قرمز زده با خارش زیاد کلافم کرده اول فک کردم واسه گرمی ک خوردم چند روز قطع کردم دیگه گرمی نخوردم و پماد ان ان زدم بد نبود یکم خوب شد ولی جاهای دیگه بدنم زده هی داره انگار زیاد میشه خارشش کلافم کرده راه حلی دارین بگین چی کار کنم؟؟ 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
برو دکتر آمپول حساسیت بزنه برات

اره فردا میرم ولی گفتم شاید راه حلی باشه یکم امشب خارشش کمتر شه کلافم کرده تا صبح نمیتونم بخوابم🙁

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون از این همه راهنماییتون خانمای گل😊😊

یه راه کار کافی بود ب خداا خیلی زحمت کشیدین😆

ممنون از این همه راهنماییتون خانمای گل😊😊 یه راه کار کافی بود ب خداا خیلی زحمت کشیدین😆

ميوه طالبى خربزه اينا نخوردى؟شايد حساسيت  دادى؟جلو آفتاب زياد نبودى؟كمپزسور يخ شايد يكم خارش رو كم كنه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
ميوه طالبى خربزه اينا نخوردى؟شايد حساسيت  دادى؟جلو آفتاب زياد نبودى؟كمپزسور يخ شايد ي ...

ملون یه چند روزی زیاد خوردم ولی بعدش دیگه نخوردم گفتم شاید از اون باشه

برو شربت هیزوکسی زین بخور عالیه خارشتو خوب میکنه 

بدون نسخه میدن داروخانه ها؟؟ 

ميوه طالبى خربزه اينا نخوردى؟شايد حساسيت  دادى؟جلو آفتاب زياد نبودى؟كمپزسور يخ شايد ي ...

بازم ممنونم عزیزم ک جواب دادی اره یکم یخ میزارم شاید اروم تر شد💋

بازم ممنونم عزیزم ک جواب دادی اره یکم یخ میزارم شاید اروم تر شد💋

خواهش ميكنم❤️❤️

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂